You are not connected. Please login or register

Supertalent

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Supertalent Empty Supertalent on Mon Mar 25, 2013 10:42 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise
[You must be registered and logged in to see this image.]

NovaTV daje priliku hrvatskim supertalentima! "Supertalent" je trenutno najpopularniji svjetski TV format rađen prema "Got talent" čiji su autori Simon Cowell i Ken Warwick a nositelj licence Fremantle Media, Talkback Thames i Syco Television. Nakon uspješnih sezona u dvadesetak zemalja, među kojima su i američke i britanske uspješne inačice "America's Got Talent" i "Britan's Got Talent", Hrvatska daje priliku najtalentiranijim osobama u zemlji.

Najpopularniji svjetski talent show stiže na hrvatske ekrane. U njemu se ne traže samo pjevači, u njemu se ne stvaraju plesači, ovo je show koji oslobađa sve talente. Znate zviždeći izvesti himnu bez ijednog pogrešnog tona ili pak držati nož u ustima dok izvodite stoj na rukama, imate posebne vještine ili jednostavno samo talent za koji mislite da vam uopće ne koristi? Vaše vrijeme dolazi u najvećem showu Nove TV dosada u kojemu nitko nije premlad ni prestar, a zanimanje i spol nisu važni. Potrebno je imati samo što zanimljiviji i posebniji talent.

Znate zviždeći izvesti himnu bez ijednog pogrešnog tona ili pak držati nož u ustima dok izvodite stoj na rukama, imate posebne vještine ili jednostavno samo talent za koji mislite da vam uopće ne koristi? Vaše vrijeme dolazi u najvećem showu Nove TV dosada u kojemu nitko nije ni premlad ni prestar, a zanimanje i spol nisu važni i za koji je potrebno imati samo što zanimljiviji i posebniji talent. Ove jeseni NovaTV daje priliku hrvatskim supertalentima!

"Supertalent " je trenutno najpopularniji svjetski TV format rađen po licenci "Got talent’ autora Simona Cowella i Kena Warwicka u produkciji Fremantle Medie, Talkbacka Thamesa i Syco Television. Nakon uspješnih sezona u dvadesetak zemalja, među kojima su i američke i britanske uspješne inačice "America’s Got Talent" i "Britan’s Got Talent", Hrvatska daje priliku najtalentiranijim osobama u zemlji. Ovaj iznimno atraktivni show odvija se pred živom publikom - od audicija koje se održavaju po većim gradovima do polufinalnih i finalnih emisija uživo. Veliku ulogu u odabiru najzanimljivijeg, najčudnijeg i najgenijalnijeg talenta u Hrvatskoj preuzet će žiri. U britanskoj i američkoj inačici "Got talent" u žiriju su bile poznate osobe iz showbiz svijeta poput Dannii Minogue, Davida Hasselhoffa, Jerryja Springera, Sharon Osbourne i Simona Cowella.

"Supertalent" je hrvatska inačica "Got talent" , britanskog televizijskog formata produkcijske kuće "SYCO company" te njegovog kreatora i idejnog začetnika Simona Cowella. Pilot emisija je napravljena u VB i trebala je za domaćina imati Paula O’ Gradyja, ali kada se domaćin razišao s ITV-em, emitiranje je odgođeno. Upravo iz tog razloga u SAD-u je 2007. godine počela američka inačica "Got talent" te tako uzela Velikoj Britaniji premijerno prikazivanje. Spin off ovog popularnog talent showa ima svoje inačice u dvadesetak zemalja i to u Argentini, Australiji, Belgiji, Kini, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Indiji, Izraelu, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Južnoj Africi, Španjolskoj, Švedskoj, Ukrajini, VB, SAD-u, Austriji, Mađarskoj, Irskoj, Libanonu, Meksiku te na Filipinima.

"Got talent" je vrlo uspješna franšiza koja je u zemljama u kojima se prikazivala bila izuzetno gledana i nagrađivana. "Britain’s Got Talent" je 2008. godine osvojio RTS - televizijsku nagradu za najbolji zabavni produkcijski format. Show je nominiran 2007. i 2008. godine za nagradu Nacionalne televizijske nagrade kao najpopularniji show. Njegovi prezenteri su osvojili nagradu za Najpopularnije zabavne prezentere u 2007. i 2008. godini. "Got talent" je nominiran i za nagradu BAFTA 2008. godine. Iste godine emisija je dobila nagradu RTS za tehnička postignuća. "Britan’s Got Talent" je 2009. godine osvojio prvu nagradu Digital Spy Reality Award za najboljeg reality natjecatelja. U Velikoj Britaniji "Britan’s Got Talent" je najuspješniji zabavni format desetljeća. U Velikoj Britaniji i SAD-u emisije ovog zabavnog formata bili su najgledanije zabavne emisije u lipnju 2007. godine. "America’s Got Talent" je najgledaniji projekt NBC-a koji se emitira već tri sezone.[You must be registered and logged in to see this image.]

We are all searching for someone whose
demons play well with ours.
View user profile http://kidnappedangel.tumblr.com/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum