You are not connected. Please login or register

Trenutak istine

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Trenutak istine Empty Trenutak istine on Mon Mar 25, 2013 10:46 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nova TV stavlja istinu na detektor laži u velikom studijskom spektaklu.Od natjecatelja se traži samo iskreno "da' ili 'ne",jer u svijetu laži i neiskrenih razgovora istina je na cijeni. Od jeseni u udarnom terminu.

Trenutak istine je napeta igra koja testira iskrenost natjecatelja i u kojoj su najteži protivnik natjecateljima oni sami. Ovaj kontraverzni show jedini je u kojemu natjecatelji znaju i pitanja i odgovore prije nego što zaigraju igru. Pred ispitanikom su osobna pitanja na koja odgovara s 'da' ili 'ne', a svaki krug donosi novčani iznos. Istinitost odgovora ocjenjuje se prema detektoru laži kojemu su natjecatelji podvrgnuti prije emisije. Njihovi odgovori na detektoru laži koje provode poligrafski stručnjaci su snimljeni i rezultati su poznati.

Kada uđu u studio, pred njih će biti stavljena pitanja na koja moraju odgovarati iskreno kao i na detektoru laži, ali ovaj put pred životnim partnerima, obitelji i prijateljima na koje se pitanja najčešće odnose. Oni mogu samo jednom tijekom emisije, pritiskom na dugme koje se nalazi ispred njih, zatražiti da natjecatelj ne odgovori na određeno pitanje, nego ga se preskače i zamjenjuje drugim možda još provokativnijim.

Sa svakim krugom pitanja postaju sve intimnija i provokativnija, a pred natjecateljima je pravi triler. Moraju odlučiti hoće li na delikatnom pitanju prekinuti iskreni niz i izgubiti sav osvojeni novac ili reći istinu o situacijama o kojima bi inače lagali i osvojiti glavnu nagradu od 500 000 kuna. Pritisak na dugme pratnja ne može iskoristiti kada natjecatelj odgovara na pitanje iz posljednjeg nivoa. Natjecatelj može odustati u svakom trenutku prije postavljanja novog pitanja i otići s osvojenim iznosom. No jednom kada je pitanje postavljeno, ukoliko natjecatelj odgovori neiskreno, gubi sav novac koji je do tada osvojio.

Pitanja se postavljaju u šest nivoa. Na prvom nivou natjecatelj odgovara na šest pitanja kako bi osvojio 10 000 kuna, na drugom nivou pet pitanja donosi 25 000 kuna i tako dalje do finalnog i najdelikatnijeg pitanja koje je vrijedno pola milijuna kuna.

"Trenutak istine"je licencirani show produciran prema Reveilleovu originalu "The Moment of Truth", te se već sada uspješno emitira u 23 zemlje u svijetu uključujući SAD, Italiju, Francusku, Njemačku, Španjolsku, Brazil, Veliku Britaniju i dr. zemlje. Autor showa je Howard Shultz, kreator uspješne dokumentarne serije 'Pod nož' koju hrvatska publika ima priliku gledati također na Novoj TV. Od zemalja koje su otkupile show, 'Trenutak istine' najprije se počeo proizvoditi u Kolumbiji gdje je postao najgledanija emisija ostvarivši 50% udjela u gledanosti. Ovaj izuzetan uspjeh potaknuo je američki FOX na brže pokretanje produkcije svoje inačice showa, čija je premijerna epizoda postala najgledaniji program sezone s 23 milijuna gledatelja, dok je u Španjolskoj show podigao prosjek kanala Telecinco. Ovaj studijski spektakl snima se pred publikom, a kontraverze i uspjeh je polučio zbog drame koja se u emisiji povećava sukladno povećavanju iznosa i škakljivosti pitanja.[You must be registered and logged in to see this image.]

We are all searching for someone whose
demons play well with ours.
View user profile http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Trenutak istine Empty Re: Trenutak istine on Sat Mar 30, 2013 3:01 pm

ProkletaKučka

ProkletaKučka
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion
Ponekad pogledam , smešno mi je i bolesno ujedno:)

View user profile http://annicaphotography.tumblr.com/

3Trenutak istine Empty Re: Trenutak istine on Sun May 05, 2013 2:31 pm

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak
Stvarno-kakvi se likovi prijavljuju za ovu emisiju pa to nije normalno.Volim da pogledam i da se smejem ljudskoj gluposti i nedostatku stida.Medjutim,ima i nekih jako tuznih prica.U svakom slucaju,mislim da se normalan covek na to ne bi prijavio.
[You must be registered and logged in to see this image.]

I dalje sam slaba na konjak
Pa sta maco ako jesam?
Jer ja dobro znam da ti volis to
Kad me zalepis za dno!

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]


View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum