You are not connected. Please login or register

Ljubav je na selu

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ljubav je na selu Empty Ljubav je na selu on Mon Mar 25, 2013 10:56 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise
[You must be registered and logged in to see this image.]

Romantika iz grada seli se na selo jer hrvatski farmeri kreću u potragu za ženama svojih života. Oni su jaki i samostalni muškarci koji naporno rade kako bi si priuštili život kakav žele. Imaju dobar i zanimljiv posao, udišu svjež zrak, okruženi su prelijepim okolišem, no nedostaje im netko s kim bi sve to podijelili. Fale im žene koje ih mogu razumjeti, na koje se mogu osloniti i koje će im pomoći održavati farmu. Kolikogod se nekima od njih potraga činila besmislenom, pomoć ipak stiže.
Dokumentarna sapunica RTL Televizije osmišljena je prema formatu poznate medijske kuće Fremantle Media. U prvoj nas je epizodi šarmantna voditeljica Lorena Nosić upoznala s kandidatima i pozvala gledateljice, koje žele okušati sreću s najatraktivnijim neženjama na hrvatskim farmama, da se prijave i dožive sve čari života na selu.

Uslijedilo jerazdoblje u kojem su kandidati zaprimali pisma gledateljica i na taj način izabrali svoju družicu. Kamere RTL Televizije sve su pažljivo bilježile. Naše natjecateljice proživjele su dane pune emocija i iščekivanja, upoznavanja, izlaske, romantične večere i još puno toga. Živjeti sa životinjama na farmi, rad na polju daleko od gradske vreve i briga nekima se činilo privlačno, no takav život je često vrlo naporan i donosi mnoga iznenađenja.

Hoće li farmeri pronaći svoju buduću ženu, hoće li ona uzvratiti ljubav? Ili će ostati samci? Vječna sreća nije zagarantirana, no nadamo se da će ljubav pobijediti.

U trećoj sezoni ekipi se pridružila šarmantna Marijana Batinić, poznata autorica, producentica i voditeljica.[You must be registered and logged in to see this image.]

We are all searching for someone whose
demons play well with ours.
View user profile http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Ljubav je na selu Empty Re: Ljubav je na selu on Fri Mar 29, 2013 11:05 pm

Jao,naravno da gledam xD
Kod nas je to Domaćine,oženi se :P
Umirem kad one neke u štiklama dođu na selu lol![You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Can’t you see it’s me who own the night?
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum