Prava kalifornijska djevojka Cameron Diaz doista zrači na pragu svojih četrdesetih godina! Savršenu liniju pokazala je na naslovnici novog broja britanskog izdanja Harper Bazaara. U pripijenoj haljini, bijelom bikiniju, te nemarno raspuštenoj kosi, Diaz je pokazala zašto je još uvijek jedna od najpoželjnijih glumica u Hollywoodu.
Osim o njezinom stilu i fantastičnom tijelu koje je rezultat svakodnevnom treniranja, progovorila je i o muškarcima i omiljenom gradu. 'Volim britanski smisao za humor, osjećaj viteštva i šarm. To je nešto što je dio kulture, a toga nemamo u Americi', kaže.
'Colin Firth je savršen Englez. Dovoljno je skroman do točke koja je ugodna za druge ljude, ali je šarmantan i potpuno fokusiran na vas da se s njim osjećate posebno. On ima tu britansku iskrenost. Volim London. Volim Britance i na njih sam slaba. Odrastala sam na 'Montyju Pythonu', a moj je djed gledao Bennyja Hilla cijelo vrijeme', dodala je Cameron.
Ljepoticu ćemo uskoro gledati na velikom platnu u filmu 'What To Expect When You're Expecting' uz Jennifer Lopez, Chrisa Rocka i Chacea Crawforda.
Izvor: Dnevnik. hr