You are not connected. Please login or register

Da li Miley Cyrus oseća da joj je Jennifer Lawrence pretnja?

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Da li Miley Cyrus oseća da joj je Jennifer Lawrence pretnja? Mileytag-1
U razgovoru za časopis Grazia, jedan insajder otkriva kako je glumica i pevačica ljubomorna na koleginicu njenog verenika Liama Hemswortha.
Da li Miley Cyrus oseća da joj je Jennifer Lawrence pretnja? Mileytag-6
“Jennifer je zamenila Miley na poziciji najpoželjnije devojke u Holivudu. Miley je sad preplašena da će Jennifer zameniti i na mestu Liamove devojke. To ju je i motivisalo da toliko smrša”, prenosni neimenovani izvor.
Da li Miley Cyrus oseća da joj je Jennifer Lawrence pretnja? Sipa00640047000006
Kako prenosi isti izvor, Miley se oseća nervozno jer je već neko vreme van vodećih medija i boji se kako joj vreme ističe. “Miley je morala brzo da odraste i pretpostavljam kako je zabrinuta da se njen uspeh može završiti već sutra. Jedva spava, to je tako tužno.” Mi mislimo da je Holivud ipak dovoljno velik i za Miley i za Jennifer!

Izvor:Bravo.rs

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Boze! o.o opet cu da smaram kako Miley smara,ali ajde dobro..

Ja mislim da nema potrebu da brine, meni je Jennifer odvratna, iskrena, a Miley mi je uvek bila slatka. Sto se tice Liama, bas bi Miley zamenio Jennifer, ali posle onoga sa Kristen i Robertom, ko zna sta ce jos da bude Da li Miley Cyrus oseća da joj je Jennifer Lawrence pretnja? 364988687

https://weheartit.com/KrisVukovic

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Kristina nemoj da me plašiš xD
Ja volim Jennifer,ali ipak,Mile yje Miley.Da je ne voli,mislim da je ne bi zaprosio.

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Vrijeme joj ne ističe, ali Jennifer je u zadnje vrijeme više u medijima jer zapravo nešto radi. ;)

-wildone-

-wildone-

Pa ja mislim da Liam voli Miley i da je ne bi ostavio zbog Jennifer.Ali ne znam ni ja xD

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]