You are not connected. Please login or register

Kako zadržati suze: Preminula malena “Gospođa Bieber”, Justin joj odao počast

+3
Djavo.
love.kills♥
stella luna.
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Kako zadržati suze: Preminula malena “Gospođa Bieber”, Justin joj odao počast AvbixfBCEAAXYKV.jpg-large
Roditelji malene Avalanne Routh u sredu su objavili da je 6-godišnja devojčica preminula, a odmah zatim Justin se prisetio nezaboravnih druženja sa njom.

Nesrećna devojčica vodila je dugu i nažalost neuspešnu bitku sa jednom vrstom raka mozga. Biebs je na svom Twitteru prvo izjavio saučešće napisavši “RIP Avalanna”, što je ubrzo postao trend. “Dobio sam najgoru vest ikada. Jedna od osoba sa najvećim duhom je preminula”, dodao je zatim. “Molim vas da se molite za njenu porodicu i nju. Počivaj u miru Avalanna. Volim te.”
Kako zadržati suze: Preminula malena “Gospođa Bieber”, Justin joj odao počast Justin-bieber-and-avalan
Biebs i Avalanna postali su prijatelji početkom 2012. odine nakon što je pevač čuo za kampanju koja je za cilj imala njihovo upoznavanje. Na dan zaljubljenih “Gospođa Bieber” i njena porodica doputovali su u posetu Justinu u Njujork a družili su se na istom mestu i tokom juna meseca, kad je devojčica bila specijalna gošća na njegovom nastupu. On je tad otkrio da njih dvoje redovno četuju i razgovaraju preko kamere. Počivaj u miru Avalanna.

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Baš mi je žao

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Jadnicko mali :( bas mi je zao

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ajooj,kako je slatka bila.:(
Ko zna koliko još djece svakog dana umre od toga.

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Žalosno, ali ako već hoće da bude human, ože to da radi svakog meseca ili kako već, a ne samo kad mu padne publicitet.

JC♥

So, you're new here?
So, you're new here?

Mica mala, kako mi je zao :(

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

:'(

$AnjA

$AnjA