You are not connected. Please login or register

Demi Lovato ne razmišlja o ljubavi: “Momak ne može ništa da uradi kako bi mi promenio mišljenje”

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Demi Lovato ne razmišlja o ljubavi: “Momak ne može ništa da uradi kako bi mi promenio mišljenje” Demi-15
20-godišnja devojka trenutno je zauzeta ulogom sudije u X Factoru i povremenim koncertima, pa je još jednom ponovila da nije zainteresovana za romansu.
U novom intervjuu za iVillage, ona objašnjava kako joj je ljubav nije na pameti. “Ne postoji bilo šta što bi momak mogao da uradi da mi promeni mišljenje. Nije bitno koliko dobro izgledate, koliko ste zabavni ili koliko se meni sviđate. U ovom trenutku, ništa mi nije bitnije od mene same i mog oporavka.”
Demi je zatim još dodala: “Mislim da je to stvar koju mnogo mladih devojaka mora da zapamti. Niko nije važniji od vas samih, posebno kod devojaka koje su u tinejdžerskim godinama i pokušava da shvate ko su. Lako je da padnete pod uticaj momka kojeg volite, a to je period života kad sami treba da ukapirate stvari. To je ono što ja sad radim.
Kad je reč o X-Factoru, Demi priznaje da još uvek ne poznaje Britney Spears u dovoljnoj meri. “Kad sedimo za panelom i prenosimo poruke, dobro se zabavljamo. Tako da, znam je pomalo. Ipak, tek je upoznajem i volela bih da se jednog dana družimo i van kamere. Ali, znam da smo obe, super, super zauzete.”
Demi Lovato ne razmišlja o ljubavi: “Momak ne može ništa da uradi kako bi mi promenio mišljenje” Addkpa24

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

slažem se da joj ne treba momak dok se ne oporavi,kad bude potpuno dobro,neka traži dečka.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Odlicna poruka devojkama,Demi!:)

$AnjA

$AnjA

Drago mi je sto sad posvecuje dosta vremena sebi :)

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]