You are not connected. Please login or register

Gilmore Girls

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Gilmore Girls Empty Gilmore Girls on Sun Mar 17, 2013 3:37 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lorelai i Rory majka su i kći koje žive ne tako konvencionalnim životom u gradiću po imenu Stars Hollow. 32-godišnja Lorelai odgaja Rory upravo suprotno od onoga kako su nju roditelji odgajali. Lorelai je bila buntovnica koja je zatrudnjela sa samo 16 godina. Rory je pak pristojna cura s ambicijom da upiše Harvard.

Kada dođe vrijeme da se 16-godišnja Rory (Alexis Bledel) upiše u prestižnu srednju školu koja će je pripremiti za fakultet, Lorelai (Lauren Graham) je primorana obratiti se bogatim roditeljima za pomoć (Kelly Bishop i Edward Hermann). Oni pristanu, ali pod uvjetom da Rory i Lorelai dolaze kod njih svaki petak na večeru.
Ova "Emmyjem" nagrađena, šarmantna serija u kojoj svi brzo govore i u kojoj se pije obilje kave osvojit će vas svojom neposrednošću i britko obrađenim temama prijateljstva, ljubavi i majčinstva. Serija slavi popularnu kulturu, kulturološku različitost i bavi se problemom klasnih razlika.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Can’t you see it’s me who own the night?
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum