You are not connected. Please login or register

Ne zaboravi stihove

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ne zaboravi stihove Empty Ne zaboravi stihove on Mon Mar 25, 2013 10:50 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mislite da znate sve riječi pjesme ''Bohemian Rhapsody'' Queenovaca ili ''Hajde da ludujemo'' nezaboravne Tajči? "Ma, baš je dobro vidjeti te opet. Staviti ruke na tvoja ramena, kao nekad..." Možete li nastaviti ove stihove? Svi mi mislimo kako znamo riječi popularnih domaćih i stranih pjesama, no kada se u to uplete nagrada... Sve postaje kompliciranije.


U kvizu "Ne zaboravi stihove!" natjecatelji dobivaju priliku izabrati pjesmu iz kategorija različitih žanrova, desetljeća ili glazbenih izvođača. Natjecatelj će hrabro stati usred studija pa uz pratnju benda krenuti u pohod na novčane nagrade. Za svaku točno otpjevanu pjesmu, natjecatelj osvaja novčanu nagradu i odlučuje penje li se više prema najvišoj stepenici koja donosi glavnu novčanu nagradu. Mora odlučiti "pjeva li dalje" ili uzima novac i ''odlazi kući pjevajući", zadovoljan osvojenim iznosom.

U svom pohodu prema velikoj glavnoj nagradi, natjecatelju mogu biti od koristi tri pomoći. "Joker‑pjevač" dopušta da natjecatelju pomogne jedan od dva prijatelja ili rođaka, kako bi se prisjetio stihova koji nedostaju. Pomoć "Dvije riječi" natjecatelju će otkriti dvije točne riječi u stihu koji treba točno otpjevati, a pomoć "Tri odgovora" dat će mu na izbor 3 moguća odgovora. Svaka pomoć može biti upotrebljena samo jedanput, ali ne i za pitanje za veliku glavnu nagradu. Ako natjecatelj točno otpjeva 9 pjesama, dobiva priliku pokazati znanje stihova pjesama s prvih mjesta top ljestvica i osvojiti glavnu veliku nagradu.

"Ne zaboravi stihove!" donosi revoluciju u studijskoj produkciji u Hrvatskoj. Produciran u HD tehnologiji, snima se u najvećem televizijskom studiju u zemlji na 1000 kvadratnih metara u najmodernijoj tehnologiji s vrhunskim svjetlosnim i grafičkim efektima. "Ne zaboravi stihove!" uz nagrade natjecateljima pruža spektakularni vizualni doživljaj i vrhunsku zabavu gledateljima uz ekrane.

Glazbeni kviz "Ne zaboravi stihove!" vodi Igor Mešin. Istaknuti glumac, legendarni Riba iz "Pet minuta slave" i Mile iz "Naše male klinike", preuzeo je mikrofon u ovom velikom studijskom projektu Nove TV. Zagrebački glumac od 1994. član je stalne postave kazališta Komedija, gdje je uz ostvarene uloge i režirao. Pjevački talent pomoći će mu u novoj ulozi u kojoj će raspjevane natjecatelje u studiju voditi kroz pjesme i stihove do glavne nagrade od 500.000 kuna.[You must be registered and logged in to see this image.]

We are all searching for someone whose
demons play well with ours.
View user profile http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Ne zaboravi stihove Empty Re: Ne zaboravi stihove on Sat Mar 30, 2013 3:02 pm

ProkletaKučka

ProkletaKučka
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion
Retko kad gledam :)

View user profile http://annicaphotography.tumblr.com/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum