HEHEHEH samo napred. :D Ja imam prve dve godine, ali ništa sad preterano. :D Dok na primer, smer na koji sam htela da se prebacim ima dosta hemije, al je zanimljiva.
Pa obično vezuju seljake za škole koje nisu Gimnazija i Ekonomska. A nije istina. Najveći idu tamo. Društvo ovde je PREDOBRO. Pa imaš: Turistički tehničar Tehničar za zaštitu životne sredine Tehničar štampe (Grafičari) Ugostiteljski tehničar Prehrambeni tehničar Poslastičar Konobar Proizvođač prehrambenih proizvoda
ali se zaštitari ukidaju ja msm i za '98 se otvara kulinarski (pošto ide na dve godine)
Postovi : 2745 Reputacija : 8 Godine : 26 Lokacija : samo je nebo granica♥.
I tako ja nisam pisala u tvoj hs stoljecima i sad dolazim s vijestima: procitala sam i the hunger games i catching fire i mockingjay, kupila sam knjige i nisu bile bas jeftine, al odlucila sam kupiti sve da ih mogu imati zauvijek haha. Btw. drugacije su korice od tvojih :)
AOOOOO SAD ĆU DA TE SMARAM AHHAHA Kakve su korice? :O
Oduševio me iskreno. Samo me nervira što opet alaudiraju na Gejl/Ketnis i niko ne vidi to što Pita & Ketnis imaju. I sviđa mi se što nisu pokazali ništa za igre.