Pressure i Misery Business :3
All you got to have is fire burning deep in your soul.
+10
~pretty.teardrops♥
love.kills♥
Miaa_____♥
∀phrodite.
_skyfall
...Iwchee(:
ProkletaKučka
Seoulite
Sky
gotcha.
14 posters
551 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:35 am
gotcha.
Moderator
552 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:37 am
immortality.
Now I can feel that explosion
Volis Maria? :D
553 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:39 am
gotcha.
Moderator
Obožavam, već jedno 5 godina.
554 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:43 am
immortality.
Ja sam ga od skoro zgotivila, kad sam krenula da gledam El Barco..jel si gledala ti mozda?
555 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:45 am
gotcha.
Moderator
Dobro pa nisi od 3MSC ahah
Gledala sam prve dve ili tri epizode. Posle se nisam ni trudila da nađem lol
Gledala sam prve dve ili tri epizode. Posle se nisam ni trudila da nađem lol
556 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:46 am
immortality.
A sto? xD
Imas na tabanu sve epizode :D ja zavrsavam prvu sezonu...
Kako volis da te zovu?
Imas na tabanu sve epizode :D ja zavrsavam prvu sezonu...
Kako volis da te zovu?
557 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:48 am
gotcha.
Moderator
Svi su poludeli za njim i onda ga zaboravili ______
E pa pogledaću :D
Am, pa Tea. Al me uglavnom zovu Dora. Volim i kad me određene osobe zovu punim imenom. A i nadimak koji su mi dali najbolji prijatelji prošle godine - Paćka.
E pa pogledaću :D
Am, pa Tea. Al me uglavnom zovu Dora. Volim i kad me određene osobe zovu punim imenom. A i nadimak koji su mi dali najbolji prijatelji prošle godine - Paćka.
558 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:53 am
immortality.
Pa jeste, to da..ja jos nisam taj gledala xD neki kazu da je dobar neki da nije
Sto Packa?
Sto Packa?
559 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 2:55 am
gotcha.
Moderator
Dobar jeste, stvarno. I još nema više one pomame za Mariom, pa je i lepo pogledati film haha
Pa prezivam se Pajović i jednom je jedna drugarica iz škole umesto Pajovićka rekla Paćka i mojima je bilo jako slatko pa su me tako zvali.
Pa prezivam se Pajović i jednom je jedna drugarica iz škole umesto Pajovićka rekla Paćka i mojima je bilo jako slatko pa su me tako zvali.
560 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 3:07 am
immortality.
Hehehe zanimljiv nadimak..mene su u osnovnoj i srednjoj zvali Dzimi :D
Jel ti je simpatican Mario u El Barco? Meni je njegov lik najdrazi tu :3
Jel ti je simpatican Mario u El Barco? Meni je njegov lik najdrazi tu :3
561 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 3:13 am
gotcha.
Moderator
Što Džimi? :D
Ono što sam gledala, OH SI.
Ono što sam gledala, OH SI.
562 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 3:27 am
immortality.
Pa po onoj reklami Dzimi humunukunukuapua xD
Jel gleda neko kod tebe u kuci turske i indijske serije?
Jel gleda neko kod tebe u kuci turske i indijske serije?
563 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 3:29 am
gotcha.
Moderator
ahahahaha
Baka je gledala jednu tursku, bila je zanimljiva, moram priznati.
Baka je gledala jednu tursku, bila je zanimljiva, moram priznati.
564 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 3:33 am
immortality.
Ja evo ne gledam turske serije, a od ovih koje gledaju moja tetka i brat sve znam sta se desava xD
Tenis jel pratis?
Tenis jel pratis?
565 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 3:53 am
gotcha.
Moderator
HAHAHA tako to ide :D
Onako. Pratim Đokovića. I Ivanu naravno.
Onako. Pratim Đokovića. I Ivanu naravno.
566 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 4:25 am
immortality.
Sta mislis o ovome sto se desilo Troickom?
567 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 4:31 am
gotcha.
Moderator
Žao mi je.
568 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 7:53 am
immortality.
I meni :/
Jel mislis da mediji ponekad smaraju i pretreruju s Djokovicem?
Jel mislis da mediji ponekad smaraju i pretreruju s Djokovicem?
569 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon Aug 05, 2013 9:29 am
gotcha.
Moderator
Ne.
Zaslužio je sve. :D
Zaslužio je sve. :D
570 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Wed Aug 07, 2013 4:52 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kako se provodis na raspustu?
571 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Thu Aug 08, 2013 9:11 pm
gotcha.
Moderator
Kako sam mislila da će da bude, divno je haha
572 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Fri Aug 09, 2013 4:43 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Koliko kupacih kostima imas?
573 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sat Aug 10, 2013 4:31 am
gotcha.
Moderator
Tri :) Al nisam se kupala prethodne tri godine tako da ne znam ni da l su mi ovi taman lol
574 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sat Aug 10, 2013 5:56 am
immortality.
Sto se nisi kupala? xD
575 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sat Aug 10, 2013 6:29 am
gotcha.
Moderator
Mislim išla na bazen ili reku ili more ili jezero.
Ne smem. :/
Ne smem. :/
Similar topics