"Svi mi putujemo snovima. Svi smo putnici na autoputu života. Skitnice na kolodvoru čežnje. Beskućnici u domu ljubavi. Borci u ratu tuge. Izgubljeni tražimo. Neshvaćeni shvatamo. Nevoljeni volimo. Nesigurni se nadamo. I svi smo isti. I svi smo različiti."
Pogodite tko je ponovno odlučio pisati dnevnik? Mislim da sam rekorder, ovo mi je sigurno negdje već peta tema, koja će vjerojatno završiti u kanti da može praviti društvo prethodnima, opet.
Pa, predstavljati se neću. Već sam dovoljno dugo tu, od dan prije otvaranja, tako da mislim da mi svi znaju ime, no ukoliko ne znaju: Marina i mrzim ga, stoga što manje upotrebljavanja, molim.
Ovaj gore citat je odabran bez nekog posebnog razloga, zapravo postoji razlog: sviđa mi se. I nekako zrači.
Hm, o čemu sad da pišem?
Nemam pojma, ali stvarno.
Znam!
Želim gledati film "Karla". Prvenstveno zbog Mishe, no onda me radnja zainteresirala, i to što je snimljen po istinitom događaju. Prije možda dva sata sam čitala nešto detaljnije o tom bračnom paru zločinaca, i još uvijek se osvrćem oko sebe. I užasava me činjenica da jedna od njih dvoje danas slobodno šeće gradskim ulicama. Znam da ne šeta zagrebačkim ulicama i da vjerojatno nisam ni u kakvoj opasnosti, no u opasnosti su drugi ljudi, i strah me za njih. Iako je sudjelovala u ubojstvima najmanje troje ljudi, slobodna je, među njima i u ubojstvu vlastite sestre. Ja bih ju vratila u zatvor, bez obzira što joj je istekla uvjetna kazna. I uopće mi nije jasan njen novi, sadašnji muž. Mislim, pretpostavljam da zna da je ubojica, kako živi s njom uopće? Boji li se da će ga ubiti na spavanju?
No vratimo se mi malo manje strašnim temama: za sat vremena mi počinje nova epizoda Supernaturala. Pretvarat ćemo se da već nisam odgledala tu sezonu, dvaput. Frustrira me to što u njoj uopće neće biti Castiela, odnosno Mishe, bez njega su epizode prazne, jer fali Misha, logično.
Bilo kako bilo, i dalje mi je dosadno, a ovo ne pomaže. Ne pomaže ni What about now, a ni čitanje knjige. Zato prestajem pisati, barem ovo, zasad. Ćao.
- Dastiel<3:
Last edited by unbreakable. on Fri Apr 19, 2013 4:29 am; edited 1 time in total