Euroviziju sam gledala i bilo je mng dobrih frajera I pevaca. Pobjednik-zasluzeno. Stvarno pjesma je predobra. A i drugo I trece mesto takodjer zasluzeno. Pogotovo mi se svidjeo Azerbedjan zbog koreografije. Najlepsa pjesma mi je bila od Emily De Forest (Only teardrops) I Hold me I od Casade . Najgora je bila od Engleske I po meni pjesma je uzasna. Nije trebala ni proci. Imali su boljih zvezda da posalju na Euroviziju. A pesma Tumorrow je bas simpa. :) A najj mi je frajer sto je pevao You.
Life isn't worth living, unless it is lived for someone else.
+4
Seoulite
stella luna.
love.kills♥
irresistible.
8 posters
Go to page : 1, 2, 3
26 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sat May 18, 2013 9:48 pm
irresistible.
FE novinar
27 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sun May 19, 2013 3:35 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Koliko dugo pratis Evroviziju?
28 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sun May 19, 2013 6:50 pm
irresistible.
FE novinar
Pratim je jedno 1o godina. :D
29 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sun May 19, 2013 7:11 pm
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Kad si ustala jutros zbog izleta?
30 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Mon May 20, 2013 1:48 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kako je po tebi trebalo da izgleda top 5 na Evroviziji?
31 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Tue May 21, 2013 12:48 am
irresistible.
FE novinar
P: Kad si ustala *jutros* zbog izleta?
2o. maja-jučer
O: Ustala sam u 6:3o ujutro. :D
P:Kako je po tebi trebalo da izgleda top 5 na Evroviziji?
O: o1. Only Teardrops
o2.Hold me
o3. Glorious
o4.Gravity
o5.You
:D
2o. maja-jučer
O: Ustala sam u 6:3o ujutro. :D
P:Kako je po tebi trebalo da izgleda top 5 na Evroviziji?
O: o1. Only Teardrops
o2.Hold me
o3. Glorious
o4.Gravity
o5.You
:D
32 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Tue May 21, 2013 12:49 am
stella luna.
Admin
Kako je tebi bilo na izletu? :)
33 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Tue May 21, 2013 6:38 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Da li imas starke?
34 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Wed May 22, 2013 1:35 am
irresistible.
FE novinar
P:Kako je tebi bilo na izletu? :)
O: Pa, ne znam šta da kažem. Iskreno,nije bilo baš dobro.Pocrvenila sam kao paprika,bube su bile SVUDA, nismo išli na Igman već na Bjelašnicu gje nigdje nije bilo hlada,a pri polasku nam se pokvario bus,pa smo u njemu morali sjediti 1 h! Ali,(Hvala Bogu)sve u svemu bilo je i nešto lijepo,a to je što sam se družila s prijateljima iz suprotne smjene od mene,koje inače volim. ♥
P: Da li imas starke?
O. Daa! Imam skroz plitke bijele i teksas,dublje (do članka) rozze i skroz duboke crne!
O: Pa, ne znam šta da kažem. Iskreno,nije bilo baš dobro.Pocrvenila sam kao paprika,bube su bile SVUDA, nismo išli na Igman već na Bjelašnicu gje nigdje nije bilo hlada,a pri polasku nam se pokvario bus,pa smo u njemu morali sjediti 1 h! Ali,(Hvala Bogu)sve u svemu bilo je i nešto lijepo,a to je što sam se družila s prijateljima iz suprotne smjene od mene,koje inače volim. ♥
P: Da li imas starke?
O. Daa! Imam skroz plitke bijele i teksas,dublje (do članka) rozze i skroz duboke crne!
35 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Wed May 22, 2013 10:08 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Celebrity crush?
36 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sun May 26, 2013 8:45 pm
irresistible.
FE novinar
P: Celebrity Crush?
O: Yes, I'm in love in few celebs. (Zayn Malik, Ryan Gosling i Ian :D)
O: Yes, I'm in love in few celebs. (Zayn Malik, Ryan Gosling i Ian :D)
37 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Mon May 27, 2013 9:07 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Naj pesma Lane del Rey?I da li si cula nove pesme?ja nisam,pa ako mozes da mi preporucis neku :)
38 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Mon May 27, 2013 10:44 pm
irresistible.
FE novinar
P: Naj pesma Lane del Rey?I da li si cula nove pesme?ja nisam,pa ako mozes da mi preporucis neku :)
O: Najj su mi pjesme: Raise Me Up,Ride i Blue Jeans.Pjesme su stvarno izvanredne. A ovako od novijih, nezz jesi li slušala Young & Beautiful,Carmen i Summer Wine. A ako nisi moraš ih preslušati,jer su pjesme predobre.
O: Najj su mi pjesme: Raise Me Up,Ride i Blue Jeans.Pjesme su stvarno izvanredne. A ovako od novijih, nezz jesi li slušala Young & Beautiful,Carmen i Summer Wine. A ako nisi moraš ih preslušati,jer su pjesme predobre.
39 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Tue May 28, 2013 1:22 am
Djavo.
Slaba na Konjak
E hvala ti :) od tih sam cula Ride,Blue Jeans i Carmen a ove ostale nisam,ali sigurno cu ih danas poslusati :)
A nove pesme od Demi?ako si cula,isto mi preporuci neke :)
40 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sat Jun 01, 2013 5:47 am
irresistible.
FE novinar
P: E hvala ti :) od tih sam cula Ride,Blue Jeans i Carmen a ove ostale nisam,ali sigurno cu ih danas poslusati :)
Od Demi moraš preslušati ove:
♦Warrior
♦Made in the USA
♦Neon lights
♦Nightale
---------------------------------------------------------------------------------------
Nadam se da su ti se svidjele od Lane Del Ray koje sam ti preporučila. :)
Od Demi moraš preslušati ove:
♦Warrior
♦Made in the USA
♦Neon lights
♦Nightale
---------------------------------------------------------------------------------------
Nadam se da su ti se svidjele od Lane Del Ray koje sam ti preporučila. :)
41 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sat Jun 01, 2013 11:02 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ah,jesu,vec sam ih prebacila na fon :3 hvala ti,odslusacu i te od Demi :)
Ne secam se da li sam te pitala kako zavrsavas na kraju skolske godine?
Ne secam se da li sam te pitala kako zavrsavas na kraju skolske godine?
42 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sat Jun 01, 2013 8:59 pm
irresistible.
FE novinar
P: Ne secam se da li sam te pitala kako zavrsavas na kraju skolske godine?
O: Ma ja sam bona Einstein, sve 5. :) Zapravo, nisam ovog polugodišta dobila niti jednu čvrku. :)
I'm a genius and I know it! xDD
O: Ma ja sam bona Einstein, sve 5. :) Zapravo, nisam ovog polugodišta dobila niti jednu čvrku. :)
I'm a genius and I know it! xDD
43 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sun Jun 02, 2013 9:21 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Bravo :)
Koji razred zavrsavas?8.?
Koji razred zavrsavas?8.?
44 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Mon Jun 03, 2013 1:29 am
irresistible.
FE novinar
P: Koji razred zavrsavas?8.?
O: Yeah. :D :)
O: Yeah. :D :)
45 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Mon Jun 03, 2013 9:10 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Blago tebi :)
Da li si nekad radila nadogradnju noktiju?
Da li si nekad radila nadogradnju noktiju?
46 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Tue Jun 04, 2013 5:10 am
irresistible.
FE novinar
P: Da li si nekad radila nadogradnju noktiju?
O: Ne, i iskreno ne želim. Kada mogu pustiti nokte i kada mogu biti prirodni, šta će mi vještački! Ionako sam ja svoja majstorica za moje nokte. :3
O: Ne, i iskreno ne želim. Kada mogu pustiti nokte i kada mogu biti prirodni, šta će mi vještački! Ionako sam ja svoja majstorica za moje nokte. :3
47 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Tue Jun 04, 2013 10:20 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ja sam bas danas radila i fenomenalno su mi uradili :3
Kakvi su tvoji nokti?jaki,slabi?kako ih oblikujes-da budu kockasti ili obli?koju duzinu volis?
Kakvi su tvoji nokti?jaki,slabi?kako ih oblikujes-da budu kockasti ili obli?koju duzinu volis?
48 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Wed Jun 05, 2013 6:51 am
irresistible.
FE novinar
Nokti su mi bas jaki. Ne pamtim kada mi je nokat pukao. Oblikujem ih da budu kockasti,tako mi se svidjaju. I volim kada su nokti malo duzi,bas kao sto su moji I najvise mrzim kada neko ima prljave,a duge nokte!
49 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Sat Jun 08, 2013 11:47 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Super :) moja sestra ima neverovatno duge i jake nokte i svi misle da su joj vestacki a njeni su :3
Pesma koju najvise slusas ovih dana?
Pesma koju najvise slusas ovih dana?
50 Re: Life isn't worth living, unless it is lived for someone else. Wed Jun 12, 2013 1:26 am
irresistible.
FE novinar
P: Pesma koju najvise slusas ovih dana?
O: Slow Down od Selene, Ride od Lane Del Ray i Gods and Monsters takodjer od Lane Del Ray.
O: Slow Down od Selene, Ride od Lane Del Ray i Gods and Monsters takodjer od Lane Del Ray.
Go to page : 1, 2, 3
Similar topics