Kakvi su ti planovi za ostatak leta, sta ces da radis do oktobra? :)
Spartanka
+8
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Sky
~pretty.teardrops♥
∀phrodite.
Djavo.
12 posters
327 Re: Spartanka Thu Jul 04, 2013 7:57 am
Sky
Expelled from paradise
Reci Saši da ne igra za tvoju ekipu LOL
Jolene od Miley?
Jolene od Miley?
328 Re: Spartanka Thu Jul 04, 2013 8:07 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kris:Pa ovako,dok ne odem na more treba mama i tata da vode mene i Ivanu na rucak u neki ekskluzivni restoran(kao da nas caste sto smo obe prosle super),pa onda baba treba da nas vodi na veceru(isto da nas casti-bolje da mi daju pare),onda imam isplanirane odlaske na dve izlozbe-jedna je o zivotu u Jugoslaviji,mislim da se zove Zivi Zivot,a druga je o caru Konstantinu i Milanskom ediktu u Narodnom muzeju(videcu neke originalne predmete iz tog doba *.* sta ti je istorija freak xD) nisam jos uvek smislila kako da castim samu sebe,mozda cu opet da uradim nokte posto su oni sa mature nedavno stradali :( takodje,imam u planu da zavedem Dzoniku,ne zvala se ja Tamara,onda idem na more od 26 jula,naravno,tamo planiram da budem sa Adisom i jos po nekim zgodnim strancem,a onda kad se vratim s mora...pa ne znam,nameravam da imam puno sexa xDDDD Odnosno,nadam se da cu naci stalnog decka a i bojim se da necu moci toliko da izlazim sa bojanom jer ona nije upala na faks pa ce morati da se sprema za septembarski rok
Marina:Mislim da on ne bi skapirao xD nisam cula
Marina:Mislim da on ne bi skapirao xD nisam cula
329 Re: Spartanka Thu Jul 04, 2013 8:10 am
∀phrodite.
Take me to the other side
wow, ti si isplanirala svaki dan do 1.oktobra koliko vidim... :D
kako si ti inace?
kako si ti inace?
330 Re: Spartanka Thu Jul 04, 2013 8:15 am
Sky
Expelled from paradise
Seks? o.o
Sad je poslušaj XD opasno sam se naložila na nju XD
btw. jesi čitala Pedeset nijansi, Bratstvo crnog bodeža ili Mrtvi do mraka (nastavci:Mrtvi živok u Dallasu, Klub mrtvih, Mrtva za cao svet, mislim da nisu kod vas preveli više (nisu ni kod nas, tek preveli 4., ugl ima 10 knjiga) po njima je snimljena Prava krv) :D
Sad je poslušaj XD opasno sam se naložila na nju XD
btw. jesi čitala Pedeset nijansi, Bratstvo crnog bodeža ili Mrtvi do mraka (nastavci:Mrtvi živok u Dallasu, Klub mrtvih, Mrtva za cao svet, mislim da nisu kod vas preveli više (nisu ni kod nas, tek preveli 4., ugl ima 10 knjiga) po njima je snimljena Prava krv) :D
331 Re: Spartanka Thu Jul 04, 2013 9:45 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kris:Pa trenutno sam uzasno nervozna,verovatno zato sto treba da dobijem za nekih nedelju dana.Ali inace sam super,jos uvek se nisam odmorila od prijemnog i cudno mi je sto ne moram da ucim.Zapravo mi je malo dosadno jer imam osecaj da treba nesto da radim a onda se setim da nemam sta xD
Marina:Sta se cudis?Fali mi seks xD
Nisam citala,nisam imala vremena.Inace mi nije problem da citam i na engleskom,trenutno citam Sinners On Tour:Bakstage Pass.Knjiga je neverovatno perverzna(mislim na fazon je 50 nijansi,samo jos perverznija)
Marina:Sta se cudis?Fali mi seks xD
Nisam citala,nisam imala vremena.Inace mi nije problem da citam i na engleskom,trenutno citam Sinners On Tour:Bakstage Pass.Knjiga je neverovatno perverzna(mislim na fazon je 50 nijansi,samo jos perverznija)
332 Re: Spartanka Thu Jul 04, 2013 10:47 pm
stella luna.
Admin
Čestitam! :)
Koji faks je Bojana htela da upiše?
Ko bi volela da glumi christiana Greya u 50 shades? (pretpostavljam da ćeš da gledaš.to je onako za tebe baš xD)
Koji faks je Bojana htela da upiše?
Ko bi volela da glumi christiana Greya u 50 shades? (pretpostavljam da ćeš da gledaš.to je onako za tebe baš xD)
333 Re: Spartanka Fri Jul 05, 2013 3:35 am
Sky
Expelled from paradise
Znam al ono kažem samo xD
I da, Christian ima bakrenu kosu, sivook je, i nastran. Baš kao što je sam rekao: 'pedeset nijansi sjeban'
Šta misliš zašto je porasla čitanost erotskih romana? XD
I da, Christian ima bakrenu kosu, sivook je, i nastran. Baš kao što je sam rekao: 'pedeset nijansi sjeban'
Šta misliš zašto je porasla čitanost erotskih romana? XD
334 Re: Spartanka Sat Jul 06, 2013 11:48 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Alex:Bojana je htela da upise FON ali ja sam znala da se zakopala s tim.Imala je samo 3,5 bodova na prijemnom(od 60),mislim da je bila pretposlednja na listi.Mnogo se precenila,tamo se prijavljuju oni ludaci iz matematicke gimnazije.Zar je stvarno mislila da ce pored njih da upise faks?Mislim polagala je samo matematiku a imala je trojku
Ne znam,stvarno nemam ideju.
Marina:Hm,pa zene su se izgleda osvestile po tom pitanju.I drago mi je zbog toga,jer vidim da nisam ja jedina nastrana xD
Btw,zamislite ovo:sad i Ivana i Bojana imaju decka,samo sam ja sama!
Ne znam,stvarno nemam ideju.
Marina:Hm,pa zene su se izgleda osvestile po tom pitanju.I drago mi je zbog toga,jer vidim da nisam ja jedina nastrana xD
Btw,zamislite ovo:sad i Ivana i Bojana imaju decka,samo sam ja sama!
335 Re: Spartanka Sat Jul 06, 2013 10:11 pm
∀phrodite.
Take me to the other side
Da li bi volela da zivis u Srbiji kad zavrsis faks ili ne?
336 Re: Spartanka Sun Jul 07, 2013 12:55 am
stella luna.
Admin
Naći ćeš ti nekog,ne brini se.
Pesma koju najviše slušaš ovih dana?
Pesma koju najviše slušaš ovih dana?
339 Re: Spartanka Mon Jul 08, 2013 6:59 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kris:Ako se kojim slucajem ne udam za Austina,Mikea,Jacka ili Joea(Novi frajer koji mi se svidja-iz emisije Dual survival)onda da.Ne dam ja moj Beograd ni za sta!
Alex:Amelia Lily-You bring me joy i Bridgit Mendler-Hurricane.Bukvalno se drogiram
Kris:Ok sam,boli me stomak -.-
Dora:Pa upala sam na budzet i postala sam bogomoljka.I jedina sam u drustvu bez decka.
Alex:Amelia Lily-You bring me joy i Bridgit Mendler-Hurricane.Bukvalno se drogiram
Kris:Ok sam,boli me stomak -.-
Dora:Pa upala sam na budzet i postala sam bogomoljka.I jedina sam u drustvu bez decka.
341 Re: Spartanka Mon Jul 08, 2013 10:40 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Pa nemam pojma,bila sam dvaput u crkvi u 10 dana i vec se osecam tako xD
345 Re: Spartanka Wed Jul 10, 2013 6:00 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Da :) smesi mi se sex sa Adisom ako ne dobijem na moru(a izgleda da hocu -.-)
348 Re: Spartanka Sat Jul 13, 2013 6:47 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Maja:Pa postala sam student.Ima jos svasta novo :3
Alex:Preko Ivane i Floriana.Iskreno,jedva cekam,ima da ga napadnem prve veceri :3 vec sam se naostrila :3
Alex:Preko Ivane i Floriana.Iskreno,jedva cekam,ima da ga napadnem prve veceri :3 vec sam se naostrila :3
349 Re: Spartanka Mon Jul 22, 2013 8:37 am
immortality.
Now I can feel that explosion
Ko je ovaj roker na tvom avataru? Bas je simpa :)
350 Re: Spartanka Wed Aug 07, 2013 4:54 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ako mislis na ovaj avatar to je Andy :) a iskreno se ne secam ko mi je bio na avataru pre njega xD
» OFF » Time for fun » Hot seats » Spartanka