Na istoriju ne ide,ali na psihologiji je Vera iz 12.a na pedagogiji je Strahinja iz mog odeljenja.
Spartanka
+8
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Sky
~pretty.teardrops♥
∀phrodite.
Djavo.
12 posters
402 Re: Spartanka Sat Sep 14, 2013 10:32 pm
Demigod
Now I can feel that explosion
Imas kucnog ljubimca?
404 Re: Spartanka Tue Sep 17, 2013 9:12 am
immortality.
Jel slusas Fall Out Boy?
405 Re: Spartanka Tue Sep 17, 2013 9:55 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ne,mozda znam poneku pesmu,ali ih ne slusam
406 Re: Spartanka Tue Sep 17, 2013 10:21 am
immortality.
Kad ti krecu predavanja?
408 Re: Spartanka Tue Sep 17, 2013 10:31 am
immortality.
Srecno :D
Jel slusas neki bend koji ranije nisi?
Btw jel si videla poster Sleeping With Sirensa u Bravo posterima?
Jel slusas neki bend koji ranije nisi?
Btw jel si videla poster Sleeping With Sirensa u Bravo posterima?
410 Re: Spartanka Fri Sep 20, 2013 12:47 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Mica:Hvala :)
Pocela sam da slusam Bring me the horizon...ne znam da li ih ti slusas,meni su odlicni,Oli je presladak :3
E,videla sam i zinula sam od cuda.Mislim da mi je vilica pala do poda.Ovo mi je prvi poster od Sleeping with sirens :3 Al me nervira Ivana(a vala kazu to i Bojana i mama)da Kellin lici na Nenada.Mislim lice njih dvojica ali je Kellin mnooooogo lepsi :P
Alex:Pa ono,ne radim nista(bukvalno xD)Gledam TV,malo za laptop,citam knjige(za 3 nedelje sam procitala 6 knjiga),izlazim(ne bas svaki dan jer su mi skoro svi krenuli u skolu)...ono uzivam :3
Pocela sam da slusam Bring me the horizon...ne znam da li ih ti slusas,meni su odlicni,Oli je presladak :3
E,videla sam i zinula sam od cuda.Mislim da mi je vilica pala do poda.Ovo mi je prvi poster od Sleeping with sirens :3 Al me nervira Ivana(a vala kazu to i Bojana i mama)da Kellin lici na Nenada.Mislim lice njih dvojica ali je Kellin mnooooogo lepsi :P
Alex:Pa ono,ne radim nista(bukvalno xD)Gledam TV,malo za laptop,citam knjige(za 3 nedelje sam procitala 6 knjiga),izlazim(ne bas svaki dan jer su mi skoro svi krenuli u skolu)...ono uzivam :3
411 Re: Spartanka Tue Sep 24, 2013 1:22 am
stella luna.
Admin
Blago vama vi imate bioskop lol
Jesi gledala još neke filmove u zadnje vreme izuzev Instrumenata smrti?
Jesi gledala još neke filmove u zadnje vreme izuzev Instrumenata smrti?
412 Re: Spartanka Thu Sep 26, 2013 6:01 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Da me ubijes ne mogu da se setim.Jedino se secam da sam gledala negde krajem avgusta,pocetkom septembra Jennifer's body.Ako mi bude bilo bolje do subote,ici cemo opet u bioskop da gledamo Prizivanje zla
414 Re: Spartanka Fri Sep 27, 2013 5:07 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ne ide mi se na faks...uopste :( i bolesna sam i treba da dobijem i sve mi se skupilo.bas sam u daunu.
417 Re: Spartanka Mon Sep 30, 2013 8:21 pm
stella luna.
Admin
Jel ti bolje?Kako je bilo na prvi dan na faksu?
418 Re: Spartanka Wed Oct 02, 2013 8:24 pm
immortality.
Jel su ti vec pocela predavanja?
EDIT:
Nego jel si cula pesmu od All Time Low-a i Vica Fuentesa, A love like war? Nova je.
EDIT:
Slusam BMTH...jao ja ne znam kako Nenad izgleda, ali verujem da nije lepsi od Kellina...koliko sam se ja obradovala kad sam videla poster, vristala sam od srece :Dtamara wrote: Pocela sam da slusam Bring me the horizon...ne znam da li ih ti slusas,meni su odlicni,Oli je presladak :3
Nego jel si cula pesmu od All Time Low-a i Vica Fuentesa, A love like war? Nova je.
419 Re: Spartanka Fri Oct 04, 2013 5:54 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Alex:Verovala ili ne,jos nisam skroz ozdravila.Inace,prvi dan mi je bio bezveze zato sto smo dosli kao ludaci u 8 a imali smo samo test(da,test)iz geografije(da,iz geografije)u pola 12.Cekali smo 3,5 sata.A ja sam tad bila jos bolesnija,dobila sam i procurelo mi je na pantalone(pa je mama morala da dolazi i donese mi dugacki dzemper).A najjace mi je bilo ono,pojavljujem se ja par minuta pre 8 i shvatam da sam jedina zenska osoba tamo.E gledali su me kao da u zivotu nisu videli devojku a kad sam skinula kaput bilo im je isto kao da sam izvodila striptiz xD sva sreca,pa su se brzo pojavile druge devojke
Mica:Pocela su od 1.Cula sam pesmu,savrsena je :3
Mica:Pocela su od 1.Cula sam pesmu,savrsena je :3
420 Re: Spartanka Mon Oct 07, 2013 11:33 pm
immortality.
Jel slusas Placebo?
422 Re: Spartanka Tue Oct 08, 2013 6:43 pm
immortality.
Ja sam ih juce prvi put poslusala...imaju lepe pesme..posebno ova A million little pieces :3
btw ubaci me u grupu music obsessed...:)
Jel prebacujes muziku u telefon preko blututa ili preko usb-a?
btw ubaci me u grupu music obsessed...:)
Jel prebacujes muziku u telefon preko blututa ili preko usb-a?
423 Re: Spartanka Wed Oct 09, 2013 7:00 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Poslusacu ih.I evo sad cu da te ubacim :)
Pa kako kad,nekad preko blututa ali uglavnom preko usb-a
Pa kako kad,nekad preko blututa ali uglavnom preko usb-a
424 Re: Spartanka Wed Oct 09, 2013 8:05 am
Demigod
Kako siii??Kako zivot? :3
425 Re: Spartanka Wed Oct 09, 2013 9:42 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Suuuuper sam :3 Ludujem na faksu :) sve mi je divno tamo,i drustvo,i momci,i profesori,i predmeti,sva sam happy <3333
» OFF » Time for fun » Hot seats » Spartanka