You are not connected. Please login or register

Rihanna stavila tetovažu na prste

+3
flocon de neige.
●Nemesis●
stella luna.
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 3:08 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Rihanna stavila tetovažu na prste 75937-Rihanna
Rihanna je željela nešto napraviti u čast pokojnog glazbenika Tupaca Shakura te je na prstima obje ruke istetovirala tetovažu koja je inače bila na Tupacovom trbuhu.

Tetovaža glasi: 'Thug Life', a Rihanna je na Twitter stavila fotku sa svojom novom tetovažom. Istu je tetovažu imao i Tupac Shakur, a ujedno mu je to bio i životni moto te je imao bend s ovim imenom. U prijevodu 'thug life' znači 'dohvati zvijezde usprkos zloj sudbini' ili 'uspjeti ni iz čega'.

Rihanna je već prije uhvaćena s ovim natpisom na prstima, ali tada ga je sama ispisala olovkom. Međutim, toliko joj se sviđao da je sada napravila tetovažu te pozirala netom nakon što je zgotovljena.
izvor:teen385

2Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Re: Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 3:12 am

●Nemesis●

●Nemesis●
I see some sweat on you
I see some sweat on you

Interesantno.. :)
Lepo je uraditi nesto takvo u cast svog uzora... ^^

3Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Re: Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 3:16 am

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion

●Nemesis● wrote:Interesantno.. :)
Lepo je uraditi nesto takvo u cast svog uzora... ^^

Slažem se :)

4Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Re: Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 3:16 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Tet je zanimljiv <3
2pac R.I.P.

5Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Re: Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 5:44 am

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†
You're so good! Wanna marry me?
You're so good! Wanna marry me?

HAHAHAAHAHAHHAHA.Kako smiješno.
Rokeri i metalci su prvi uveli tetoviranje na prstima.

6Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Re: Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 7:38 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

fuckingNightmare† wrote:HAHAHAAHAHAHHAHA.Kako smiješno.
Rokeri i metalci su prvi uveli tetoviranje na prstima.
slazem se...jadno

7Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Re: Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 9:15 am

Spirit Crusher

Spirit Crusher

Slazem se sa Lusi
ali simpaticna misao,mada glupo sto kopira Tupaca...ja sam pre pisala na prstima Hate Crew xD

8Rihanna stavila tetovažu na prste Empty Re: Rihanna stavila tetovažu na prste Thu Jan 26, 2012 10:47 am

Nora

Nora

I kakve veze ima što su rokeri i metalci prvi tetovirali prste?! Jao e. -.- Znači drugi ne smiju?! a stvarno..

Btw. lijepo što je napravila u njegovu čast. Duša. <33

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]