You are not connected. Please login or register

Gwen i Gavin pred razvodom?

+4
●Nemesis●
stella luna.
flocon de neige.
Nora
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Gwen i Gavin pred razvodom? Thu Jan 26, 2012 11:23 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Gwen i Gavin pred razvodom? Gwen-stefani

Pevačica Gwen Stefani mogla bi uskoro da podnese zahtev za poništenje braka sa Gavinom Rosdaleom, piše američki Star.

Tabloid tvrdi da Gavin nije iskren što se tiče njegove prošlosti i da to pravi najveći problem u njihovom braku. Gwen je tek nakon dve godine braka saznala da on ima ćerku koja ima 22 godine, a krajem 2009. godine su počele i priče o njegovim aferama, među kojima su i one o preljubi sa transvetitom po imenu Marilyn, sa kojim je navodno eksperimentisao sa 17 godina.

Nedugo nakon toga progovorila je i Courtney Love, koja je tvrdila da je imala osmomesečnu aferu sa Gavinom, tokom njegove veze sa Gwen. ”Gwen je teško da živi pored čoveka o kome ne zna ništa a tajne isplivavaju iz dana u dan,” kaže blizak izvor tabloida. Sve ovo je veliki pritisak za Gwen koja se pita šta će sledeće da otkrije o svom mužu, sa kojim ima trogodišnjeg sina Zumu i petogodišnjeg Kingstona.

Da li vi mislite da će se i ovaj holivudski par rastati ili su ovo samo tračevi?

Izvor: Tračara.com

2Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Thu Jan 26, 2012 12:08 pm

flocon de neige.

flocon de neige.

Šta je ovo, svi se razvode? O.O

3Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Thu Jan 26, 2012 8:01 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

moonchild_x wrote:Šta je ovo, svi se razvode? O.O
Saro ekonomska kriza je..xdd
treba zaradit pare xd
ali njih mi je basx žao :(

4Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Thu Jan 26, 2012 9:21 pm

Nora

Nora

Baš mi je žao, ali ipak ako ona neke takve stvari, kao npr. da ima kćerku itd. saznaje preko medija ne vidim razlog zašto dalje biti u braku kad je on "pun tajni"

5Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Thu Jan 26, 2012 11:55 pm

●Nemesis●

●Nemesis●
I see some sweat on you
I see some sweat on you

Meni krivo zbog njih :/

6Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Fri Jan 27, 2012 1:25 am

Spirit Crusher

Spirit Crusher

Steta

7Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Fri Jan 27, 2012 2:36 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Meni je basx zao,basx su lep par

8Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Fri Jan 27, 2012 3:57 am

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†
You're so good! Wanna marry me?
You're so good! Wanna marry me?

Nora wrote:Baš mi je žao, ali ipak ako ona neke takve stvari, kao npr. da ima kćerku itd. saznaje preko medija ne vidim razlog zašto dalje biti u braku kad je on "pun tajni"

9Gwen i Gavin pred razvodom? Empty Re: Gwen i Gavin pred razvodom? Fri Jan 27, 2012 5:01 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Žao mi je :/

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]