You are not connected. Please login or register

O Beyonce se uči na univerzitetu

+5
stella luna.
Djavo.
Nora
fuckingNightmare†
flocon de neige.
9 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O Beyonce se uči na univerzitetu Empty O Beyonce se uči na univerzitetu Mon Jan 30, 2012 8:27 am

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion

O Beyonce se uči na univerzitetu 58396_BeyonceCurveSohoDEC_22_2011HQx5_05_123_427lo

Fakultet Rutgers u Nju Džersiju uskoro će uvesti novi predmet koji će se baviti pop zvezdom Beyonce. Studenti koji će upisati ovaj predmet moći će da raspravljaju o Sashi Fierce, alter egu slavne pevačice ili o tome koliko zapravo uticaja pevačica ima na svoju karijeru i izgled.

Na zvaničnoj stranici fakulteta objašnjeno je zašto smatraju da bi se ovaj predmet trebao nalaziti u programu: “Ona je žena koja pomera granice. Dok drugi muzičari samo izdaju muziku, ona je uspela da stvori veliku priču oko svog života, muzike i karijere”.

Reper Jay-Z, suprug slavne pevačice, takođe je tema fakultetskog predmeta koji proučava njegov lik i delo. Na jednom od najuglednijih američkih univerziteta Džordžtaunu studenti mogu da slušaju predmet “Sociologija hip hopa: Jay-Z”. Još uvek nije poznato šta pevačica misli o pažnji koju joj je ukazao fakultet iz Nju Džersija.

Izvor: bravo.rs

2O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Mon Jan 30, 2012 8:56 am

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†
You're so good! Wanna marry me?
You're so good! Wanna marry me?

O Bože! Kamo ovaj svijet ide!?
Što ne uvedu premet Kurt, on je bar imao pametne citate i pjesme <.<

3O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Mon Jan 30, 2012 9:52 am

Nora

Nora

Stvarno, katastrofa!
Ne samo da ima boljih i kvalitetnijih glazbenika nego ima barem 38479 važniji tema od neke Sashe Fierce, alter ega neke dosadne pjevačice.

4O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Mon Jan 30, 2012 10:33 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Strasxno -.-
stvarno,nevidjena glupost

5O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Mon Jan 30, 2012 11:59 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Katastrofa-.-
Ludost nevidjena..

6O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Tue Jan 31, 2012 12:15 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Vau. Vi ste stvarno.... ne znam.
Prvo: Beyonce nije dosadna.
Drugo: Ima prelep glas i savršene pesme.
Treće: TREBA DA BUDE PRIMER SVAKOME i naravno da će se učiti o njoj. ;)
Oću tamo.

http://kazandmatt.tumblr.com

7O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Tue Jan 31, 2012 12:32 am

Spirit Crusher

Spirit Crusher

fuckingNightmare† wrote:O Bože! Kamo ovaj svijet ide!?
Što ne uvedu premet Kurt, on je bar imao pametne citate i pjesme <.<

8O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Thu Feb 02, 2012 8:57 am

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Svaka čast onima koji to upišu -.-

9O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Thu Feb 02, 2012 10:44 am

indelible.

indelible.

dora reputacija +
zasto? evo ovako:
pa jer je bey dobra pevacica i jer mi se jako svidja njen glas. i mislim da ne treba da bude svima uzor ali ljudi koji je vole ce je uvek podrzavati.
slazem se ima i vecih muzicara kojim bi trebalo da se posvete bar casovi muzickog (jer su obelezili istoriju muzike) ali nismo mi birali.. nego taj univerzitet.. i iskreno mislim da ne bi trebali ovde sad da pisemo ruzno o bey jer zena nije kriva sto su ONI hteli taj predmet ^^
to je moje misljenje ^^

10O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Thu Feb 02, 2012 10:56 am

flocon de neige.

flocon de neige.

Da nije malo ovo previše?
Marija, neće učiti o njoj na času muzičkog, učila sam i ja o Elvisu i The Beatlesima i ostalima, već će oni imati predmet o njoj. Toliko mutavo. Mogu to sve proučiti na wikipediji, a iskreno, šta mene zanima njen život i njena muzika? Šta će to da mi donese u životu? Možda neku pamet, je l'? Definitivno ne.
Pre bi učila matematiku narednih godina svog života, nego da učim o njoj.

11O Beyonce se uči na univerzitetu Empty Re: O Beyonce se uči na univerzitetu Thu Feb 02, 2012 11:01 am

indelible.

indelible.

daaa razumem ja to (baj d vej mi nikad nismo uvili o elvisu i ostalima na casovima muzickog i rekla sam da bi trebali da uvedu da se uci o njima) al nije ona to htela xD uostalom to je u nju dzersiju mozda je tamo vole i mozda im je tamo ona idol sta ja znam xD

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]