You are not connected. Please login or register

Madonna otvara još 10 škola u Malaviju

+3
stella luna.
fuckingNightmare†
flocon de neige.
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Madonna otvara još 10 škola u Malaviju Empty Madonna otvara još 10 škola u Malaviju Tue Jan 31, 2012 7:35 am

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion

Madonna otvara još 10 škola u Malaviju Madonna_02

Kraljica popa objavila je kako planira da otvori deset novih škola u Malaviju. Zbog prekoračenja u budžetu Madonnina organizacija “Raising Malawi” 2011. godine zaustavila je projekt izgradnje škole za devojčice.

Ove godine pevačica se udružila s dobrotvornom organizacijom “BuildOn”, koja je u poslednjih 19 godina izgradila 54 osnovne škole u Malaviju. “Mnogo sam toga naučila u poslednjih nekoliko godina. Partnerstvo s `BuildOnom` dalo mi je novo samopouzdanje. Gradićemo manje škole i verujem da ćemo uspeti da ispunimo data obećanja”, istakla je Madonna.

Novim projektom biće obuhvaćeno dva puta više dece, nego što je ranije planirano. Kraljica popa izjavila je kako se nada da će novootvorene škole obrazovati najmanje 1.000 dece godišnje. Malavi je jedna od najslabije razvijenijih zemalja u svetu u kojoj živi pola miliona siročadi zaraženih virusom HIV-a. Pevačica je posebno vezana za Malavi jer je svoje dvoje dece usvojila upravo iz ove siromašne zemlje.

Izvor: bravo.rs

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†
You're so good! Wanna marry me?
You're so good! Wanna marry me?

Lijepo.

flocon de neige.

flocon de neige.

O jadna ta deca. Umesto da se ukinu škole (xD) oni otvaraju nove, aaaa -.-

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

moonchild_x wrote:O jadna ta deca. Umesto da se ukinu škole (xD) oni otvaraju nove, aaaa -.-

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

lepo ^^

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Lepo od nje

Nora

Nora

Lijepo (:

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Svaka čast :) Da vidimo nešto lepo i od nje :)

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]