You are not connected. Please login or register

Demi Moore pokušala zavesti prijatelja svoje kćeri

+3
Draco's bitch ♥
flocon de neige.
Nora
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Demi Moore pokušala zavesti prijatelja svoje kćeri GetImage

Večer kada je Demi Moore kolabirala i završila u bolnici bila je još strašnija nego što se mislilo. Izvor blizak 49-godišnjoj glumici otkrio je da je Demi bila na rubu smrti

'Bila je jako potištena. Okružila se mladim ljudima uz koje se osjećala bolje. Između ostalog, miješala je tablete i Red Bull', izjavio je prijatelj.

Glumica je navodno već godinama opsjednuta svojim mladolikim izgledom i željom da bude što mršavija.

Večer kada je Demi Moore kolabirala i završila u bolnici bila je još strašnija nego što se mislilo. Izvor blizak 49-godišnjoj glumici otkrio je da je Demi bila na rubu smrti.

'Svi su mislili da će umrijeti', rekao je izvor za Us Weekly.

Zamalo kobna večer bila je vrhunac višemjesečne destrukcije, tulumarenja i konzumacije droge čime je Demi pokušavala preboljeti razvod od 33-godišnjeg Ashtona Kutchera.

Moore je u jednom trenutku čak i pretjerala sa svojom bliskošću s mlađim ljudima pa se navodno nabacivala prijatelju svoje kćeri Rumer Willis, glumcu Zacu Efronu koji je devet godina mlađi od Kutchera.

'Ganjala ga je na zabavi u Los Angelesu. Djelovala je potpuno izgubljena i očajna', rekao je svjedok.

Izvor: Tportal.com

flocon de neige.

flocon de neige.

Omg, koji bot, je l' ona normalna? O.O
Bolest ne bira ;)

Nora

Nora

"Malom" Efronu se nabacivala? xd HAHHAHAHHA
Žena je stvarno glupa i bolesna. Mislim da sve žene u tim godinama žele izgledati mlađe, ali ne možeš se tko ponašati. Prvo, javna si osoba i mnogima si vjerovatno idol i uzor (pa koliko god to grozno bilo xp), a drugo tvoje godine ti to ne dopuštaju. Što se brže pomiri s činjenicom da joj je 50 biti će joj zdravije, do tada hitno psihijatru!

Draco's bitch ♥

Draco's bitch ♥
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ja ne znam sta je sa njom, milsim ja je obozavam, al stvarno preteruje. Ona za svoje godine izgleda savrseno i stvarno ne znam sta je sebi to utuvila u glavu ^^

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Kuku..^^
koja pedofilka..^^

ProkletaKučka

ProkletaKučka

Kao što ste rekli " bolest ne bira " :)

http://annicaphotography.tumblr.com/

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Draco's bitch ♥️ wrote:Ja ne znam sta je sa njom, milsim ja je obozavam, al stvarno preteruje. Ona za svoje godine izgleda savrseno i stvarno ne znam sta je sebi to utuvila u glavu ^^

Jedini normalan komentar ovde ;)
Slažem se potpuno ;)

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ona je stvarno totalno otisxla u out

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]