You are not connected. Please login or register

Blake Lively snimila sjajan editorijal i otkrila za Elle: “Imala sam samo četiri dečka”

3 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion

Blake Lively snimila sjajan editorijal i otkrila za Elle: “Imala sam samo četiri dečka” Blake_Lively_03

Glumica Blake Lively snimila je naslovnicu i editorijal za ženski časopis Elle u kojem je još jednom pokazala sve svoje čari.

Blake Lively snimila sjajan editorijal i otkrila za Elle: “Imala sam samo četiri dečka” Blakelively04

Lepa plavuša pozirala je u kupaćem, helankama i seksi minićima, ponosno pokazujući zašto je nazivaju jednom od najlepših žena u Holivudu.

Blake Lively snimila sjajan editorijal i otkrila za Elle: “Imala sam samo četiri dečka” Blakelively02s

Iako ima telo prave zavodnice, Blake je za Elle otkrila da nije previše iskusna kad su muškarci u pitanju: “Imala sam samo četiri dečka u celom životu. Ako provodim vreme s nekim muškarcem, to znači da sam ga imala prilike dobro upoznati i da smo prvo bili prijatelji.”

Blake Lively snimila sjajan editorijal i otkrila za Elle: “Imala sam samo četiri dečka” Blakelively01h

S obzirom na to da su tri od četiri navedena muškarca Penn Badgley, Leonardo DiCaprio i Ryan Reynolds, možemo zaključiti da je za Blake kvalitet važniji od kvantiteta.

Blake Lively snimila sjajan editorijal i otkrila za Elle: “Imala sam samo četiri dečka” Blakelively05

Izvor: bravo.rs

Nora

Nora

Haha ne mogu vjerovati da je imala samo 4 dečka :p
I da PRELIJEPA JE <33333

flocon de neige.

flocon de neige.

A duša :Đ