You are not connected. Please login or register

Dave Grohl snima dokumentarac o mix pultu!

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†
You're so good! Wanna marry me?

Dave Grohl snima dokumentarac o mix pultu! 20120201-113028_10

Dave Grohl snima dokumentarac o mix pultu!

1.2.2012. @ 12:40

Nedavno smo iz svijeta sveprisutnog Corey Taylora, vokala Slipknota i Stone Sour, saznali da je snimio stvar s velikanom rocka - Dave Grohlom. Napokon je postalo jasno kako to ipak neće biti nastavak Grohlovog projekta kao što je bio album Probot, već jedan nesvakidašnji oblik - dokumentarca.

Naime, Grohl je bio jako tužan kada se prošle godine zatvorio studio Sound City Studios u Kaliforniji, gdje je osim Nirvaninog albuma "Nevermind" snimljeno sve od Nine Inch Nails, Claptona, Slipknota, Neil Younga, Tom Pettyja, Fleetwood Mac i tko-zna-čega-još!

Studio više neće imati komercijalnu upotrebu, već ga se planira iznajmljivati producentima, ali ono što je ljudima do sada jako priraslo srcu je legendarni - mix pult. Upravo o njemu će emotivni Dave Grohl snimiti dokumentarac. Zamislio ga je kao suradnju s glazbenicima kojima taj pult nešto znači, te je odlučio dočarati osjećaj kada staviš pet likova u sobu i stisneš snimanje.

Konkretno, za sada je upravo Corey Taylor iznio još pokoji detalj "Dave me zvao da me pita želim li snimiti stvar na kojoj će biti i Rick Nielsen iz Cheap Trick. Moj odgovor je bio samo - Sjedam na avion!"

Osim njih, poznato je da će na dokumentarcu sudjelovati Stephen Pearca i Warren DeMartini iz Ratta i Kevin Cronin iz REO Speedwagon.

A kad smo već kod Grohla i Taylora... Dave je već najavio kako radi stvari za novi Foo Fighters, a Corey sprema konceptualan album za Stone Sour kojeg planiraju izdati do kraja godine, dok se Slipknot vraća na američko tlo Rockstar Energy Drink Mayhem festivalom s Anthraxom i Slayerima.

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Lepo ^^

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†

Super. :D

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]