You are not connected. Please login or register

Ipak nije prodao bubnjeve - David iz Korna ima novi bend

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†
You're so good! Wanna marry me?

Davno su u Kornu proživjeli i preživjeli odlaske svojih originalnih članova - bubnjara David Silverie i gutarista Brian Welcha.

Dok je "Head" nastavio svoje glazbeno putovanje uz pratnju Boga, David se nije previše pojavljivao u javnosti i razlozi njegovog odlaska bili su 'obiteljski'. Objavljivao je i najavljivao otvaranje svakojakih restorana, a drugi gitarist Korna "Munky" je jednom prilikom izjavio da je David prodao bubnjeve i da nema čak ni palice kao suvenir, čime je htio njegovo odsustvo iz Korna opravdati totalnim povlačenjem iz muzike. No, eto nam Davida natrag.

Udružio je snage s ekipom iz benda Anyone, koji je oko 2000. godine izdao album za Roadrunner Records i privukao pažnju svojom kombinacijom žestokog rocka i psihodelije na tragu Jane's Addiction. Vođa benda Riz Story povukao je sa sobom i gitaristicu, atraktivnu Miki Black, doveo basista Cory Taralloa iz Trak 13, te cijelu sliku upotpunio Davidom za bubnjevima

Bend se zove Infinika, spremaju album "Echoes and Traces", a izbacili su i 6-minutni promotivni filmić u kojem izvode nekoliko svojih stvari koje dobro prikazuju kako sve skupa zvuči

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Lepo ^^

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†

Koji lik. xD
Pa lijepo.

Sponsored content