You are not connected. Please login or register

Mila Kunis za Harper's Bazaar

+2
Spirit Crusher
Sky
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Mila Kunis za Harper's Bazaar Empty Mila Kunis za Harper's Bazaar Wed Mar 07, 2012 1:49 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Mila Kunis za Harper's Bazaar Mila-kunis

Glumica Mila Kunis nalazi se na naslovnoj strani Harper’s Bazaara za mesec april. Sem prelepih fotografija, Mila se u intervjuu dotakla mnogih zanimljivih tema, a jedna od njih je i osmogodišnja veza sa Macaulay Culkin, s kojim je raskinula 2010. godine.

“Veza je bila fantastična. Najiskrenije verujem da je odlično biti singl, ali i mislim da je odlično biti i u vezi – samo je pitanje tajminga”, kaže Mila, koja je veliki protivnik plastičnih operacija.

Mila Kunis za Harper's Bazaar Mila-kunis1

“Neću ići pod nož sve dok nemam zdravstvenih tegoba. Ali, pitajte me za 10 godina. Trenutno, ne želim da radim ništa na sebi. Veorovatno ću nekada poželeti da promenim nešto”, kaže lepa glumica, koja se prisetila teškog detinjstva, kada je sa osam godina sa roditeljima iz Ukrajine došla u Ameriku.

“Nismo imali ništa kada smo došli u Ameriku. Moji roditelji morali su svašta da rade. Ležerna strana mene formirana je još tada, pošto kada nemate ništa, ništa ne možete ni da izgubite.”

Mila Kunis za Harper's Bazaar Mila-kunis2

Mila Kunis za Harper's Bazaar Mila-kunis3

Mila Kunis za Harper's Bazaar Mila-kunis4

Mila Kunis za Harper's Bazaar Mila-kunis5

Mila Kunis za Harper's Bazaar Mila-kunis6

Izvor:Tračara

http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Mila Kunis za Harper's Bazaar Empty Re: Mila Kunis za Harper's Bazaar Wed Mar 07, 2012 1:58 am

Spirit Crusher

Spirit Crusher
Now I can feel that explosion

Prelepa je <3

3Mila Kunis za Harper's Bazaar Empty Re: Mila Kunis za Harper's Bazaar Wed Mar 07, 2012 2:30 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Savrsxena *___*

4Mila Kunis za Harper's Bazaar Empty Re: Mila Kunis za Harper's Bazaar Wed Mar 07, 2012 2:33 am

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

Stvarno je prelijepa^^ taj osmjeh. :(

5Mila Kunis za Harper's Bazaar Empty Re: Mila Kunis za Harper's Bazaar Wed Mar 07, 2012 7:15 am

●Nemesis●

●Nemesis●
I see some sweat on you
I see some sweat on you

Ona je uvek tako iskrena i prelepa <3

6Mila Kunis za Harper's Bazaar Empty Re: Mila Kunis za Harper's Bazaar Wed Mar 07, 2012 9:22 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Basx je lepa na slikama iako mi se odeca ne svidja

7Mila Kunis za Harper's Bazaar Empty Re: Mila Kunis za Harper's Bazaar Thu Mar 15, 2012 2:44 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]