You are not connected. Please login or register

Mama Justina Biebera piše knjigu o svojoj problematičnoj prošlosti

+8
Voe.Emilie♥
indelible.
Sexlena Hotmez.
Nora
Djavo.
stella luna.
heartbreaker.♥
Sky
12 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Mama Justina Biebera piše knjigu o svojoj problematičnoj prošlosti FFN_Letterman_Guest_AAR_013111jpg_6666931

Justin Bieber dete je samohrane majke, koja će sada unovčiti svoju ispovest o tome kako je od narkomanke postala majka najpopularnijeg svetskog tinejdžera.

Mama Justina Biebera piše knjigu o svojoj problematičnoj prošlosti Ffnbieberjustincjny01311

Pattie Mallette u septembru planira da izda knjigu u kojoj će progovoriti o szlostavljanju kroz koje je prošla kao devojčica, o zavisnostima od droga i alkoholu i pokušaju samoubistva kad joj je bilo svega 17 godina. Knjiga će se zvati “Nowhere but Up: The Story of Justin Bieber’s mum”, a predgovor knjizi napisaće Justin, koji je majci uvek bio najveća podrška.

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥
Now I can feel that explosion

Bože dragi,svi poznati imali teško djetinjstvo ili ih nisu volili u srednjoj školi...
I još priznaje da je bila narkomanka.

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

prokleta Princeza. ♥ wrote:Bože dragi,svi poznati imali teško djetinjstvo ili ih nisu volili u srednjoj školi...

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Da,da,basx svi poznati su imali problema u detinjstvu -.-
ja bih odavno onda trebala da budem poznata

Nora

Nora

Slažem se s vama, a što se knjige tice, nemam komentara.. -.-

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ja bih bas bas bas volela da procitam knjigu.

indelible.

indelible.

LoveSongs.They Kill Me wrote:Da,da,basx svi poznati su imali problema u detinjstvu -.-

Mah da svakog su maltretirali, svačiji roditelju su bili narkomani, pijandure i bla bla i sad su odjednom normalni, svako je trpeo nasilje u porodici WAAAAAA dosta mi je više tih sra*a..
Ok lepo što piše klnjiu al može da napiše knjigu o lepoj strani svog života a ne o "svojoj jadnoj tmurnoj prošlosti".. ma možda i pročitam e.e

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

prokleta Princeza. ♥ wrote:Bože dragi,svi poznati imali teško djetinjstvo ili ih nisu volili u srednjoj školi...

hotxx

hotxx
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

indelible. wrote:
LoveSongs.They Kill Me wrote:Da,da,basx svi poznati su imali problema u detinjstvu -.-

Mah da svakog su maltretirali, svačiji roditelju su bili narkomani, pijandure i bla bla i sad su odjednom normalni, svako je trpeo nasilje u porodici WAAAAAA dosta mi je više tih sra*a..
Ok lepo što piše klnjiu al može da napiše knjigu o lepoj strani svog života a ne o "svojoj jadnoj tmurnoj prošlosti".. ma možda i pročitam e.e

To ti je sve zbog komercijale. Ljudi onda misle da su kao noramalni ljudi s normalnim problema,kupuju te knjige a ovi masovno zaradjuju,uglavnom na lažima.

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ne bih da se mesam ali je vrlo vrlo moguce da je dosta poznatih licnosti imalo problema u detinjstvu.
Statistike kazu da je 7 od 10 osoba (uglavnom mladjih od 12) maltretirano i imalo iskustva skolskog nasilja.
6 od 10 osoba (starijih od 15) su bili seksualno zlostavljani ili su imali neku vrstu zavisnosti (cigarete,droga,aklohol,razni telesni i mentalni poremecaji,samopovredjivanje i nasilje (gde se ubrajaju ubista,zlostavljanja i znate na sta mislim)). Pa je vrlo moguce da je jako puno ljudi na svetu iskusilo nesto od ovoga a kako su i poznate licnosti sasvim obicni ljudi kao mi nista nije nemoguce.

●Nemesis●

●Nemesis●
I see some sweat on you
I see some sweat on you

me too... -.-

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

I da izda knjigu ja je ne namjeravam pročitati.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Spirit Crusher

Spirit Crusher

Sto se nije ubila,ne bi se ni rodio Justin xD

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Spirit Crusher wrote:Sto se nije ubila,ne bi se ni rodio Justin xD
:face: okej.

IvnnBts.♥

IvnnBts.♥
I see some sweat on you
I see some sweat on you

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Naziv knjige je prejak. Božeeeeeeee :O Ne bi se kupovala knjiga da ne piše da je Justinova mama. hoho
meni je to glupo ali ajde. Imala je problemee,alii da piše knjigu o tome? Nenormalno. Bar po meni.

Spirit Crusher

Spirit Crusher

Sexlena Hotmez. wrote:
Spirit Crusher wrote:Sto se nije ubila,ne bi se ni rodio Justin xD
:face: okej.
pa,sorry fanovima
ali ja bi zaista volela da covek crkne >.<

Sky

Sky
Expelled from paradise