You are not connected. Please login or register

Kim dobila opaku konkurenciju!

3 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kim dobila opaku konkurenciju! Empty Kim dobila opaku konkurenciju! Fri Mar 09, 2012 3:15 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Fotografi su u Los Angelesu uhvatili lijepu Amber Rose, i po slikama se može zaključiti kako stražnjica slavne Kim Kardashian - više nije toliko 'jedinstvena'.

Kim dobila opaku konkurenciju! 60588243
Kim dobila opaku konkurenciju! 60588242
Kim dobila opaku konkurenciju! 60588244
Kim dobila opaku konkurenciju! 60588245

28 – godišnja Amber stigla je u studio u zapadnom Hollywoodu u tajicama i ljubičastoj sportskoj majici i čak u toj ležernoj kombinaciji potpuno istakla svoje obline.

Iako potpuno drukčija od Kim, sa obrijanom platinasto plavom kosom i 'posebnim' smislom za modu, Amber Rose plijeni punu pažnju muške populacije. Njezina frizura je njezin zaštitni znak.

Kim dobila opaku konkurenciju! 60588246

'Kada sam bila mala djevojčica voljela sam slušati Sinead O'Connor i njezin video za pjesmu 'Nothing Compares 2 U'. Znala sam da želim izgledati lijepo kao ona. Kada sam navršila 19, obrijala sam glavu', izjavila je jednom prilikom.

Nakon dugogodišnje veze s Kanye Westom, Amber je u vezi s 24 – godišnjem reperom Wiz Khalifom, s kojim je odnedavno i zaručena.

Izvor:Dnevnik.hr

http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Kim dobila opaku konkurenciju! Empty Re: Kim dobila opaku konkurenciju! Fri Mar 09, 2012 9:44 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Iskreno,ova ne moze ni da se poredi sa Kim....Kim je milion puta lepsxa

3Kim dobila opaku konkurenciju! Empty Re: Kim dobila opaku konkurenciju! Fri Mar 09, 2012 11:11 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Slažem se s Tamarom. Kim je puno ljepša, a i ovoj sve visi pored sisa ono... Fuj!

4Kim dobila opaku konkurenciju! Empty Re: Kim dobila opaku konkurenciju! Fri Mar 16, 2012 3:28 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]