You are not connected. Please login or register

Usvojeni sin Whitney u vezi s njenom ćerkom!

+7
bloodless.Queen
bionda ^^
fallen.unicorn
Draco's bitch ♥
heartbreaker.♥
Djavo.
Nora
11 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Usvojeni sin Whitney u vezi s njenom ćerkom! Nick-gordon-and-bobbi-Kristina-dating

I ovog puta se ispostavilo da gde ima dima ima i vatre. Pisalo se da je ćerka preminule pevačice Whitney Houston, Bobbi Brown u vezi sa bratom, dečakom koga je njena pokojna majka usvojila i odgajala, a sada su se ti navodi ispostavili kao istiniti!

Iako Whitney zvanično nije usvojila Nick Gordona, sada 22-ogodišnjeg momka uzela je u zaštitu još pre 10 godina. On i njena jedina biološka ćerka, Bobbi, kojoj je sada 19 godina, odrasli su zajedno. Mediji su došli do informacija da su Bobbi i Nick započeli romansu pre godinu dana, što je on juče i potvrdio na Twitteru. “Da, zbližili smo se, pa šta onda!”, napisao je Nick.

“Ako su njih dvoje u ljubavnoj vezi to nije normalno, niti društveno prihvatljivo. Iako nisu u krvnom srodstvu, odgajani su kao brat i sestra. Ako su sad par to je incesoidno, te prelazi granice normalnog ponašanja”, bio je komentar jednog od eminentnih američkih psihologa kada su krenule glasine da su Nick i Bobbi u vezi.
Usvojeni sin Whitney u vezi s njenom ćerkom! Whitney-houston-with-nick-gordon-and-bobbi-kristina

Izvor: Tračara. com

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Njihova stvar....osim toga nisu u krvnom srodstvu,ne vidim chemu toliki skandal oko svega

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

LoveSongs.They Kill Me wrote:Njihova stvar....osim toga nisu u krvnom srodstvu,ne vidim chemu toliki skandal oko svega

Slažem se.U potpunosti.

Draco's bitch ♥

Draco's bitch ♥
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Haha pa sta ako su odgajani kao brat i sestra, to nisu, ne vidim u cemu je problem ^^

fallen.unicorn

fallen.unicorn

hopeless.Brunette wrote:
LoveSongs.They Kill Me wrote:Njihova stvar....osim toga nisu u krvnom srodstvu,ne vidim chemu toliki skandal oko svega

Slažem se.U potpunosti.

Nora

Nora

Meni je to bolesno, iako nisu u krvnom srodstvu.. :p

bionda ^^

bionda ^^

Nzm meni je ovo bolesno, oni su vecinu svog zivota odgajni kao brat i sestra i nema veze sto nisu u krvnom srodstvu, ona je odrastla sa njim i volela ga i odnosila se prema njemu kao prema bratu i sad su odjednom zajedno.... Odvratno :((: :((:

http://weheartit.com/pinkegirl

bloodless.Queen

bloodless.Queen

Ne svidja mi se ta kombinacija. Mislim bukvalno imaju istu majku koja ih je odgajala. :/

http://bloodlessqueen.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Pa lijepo.Usvojeni sin Whitney u vezi s njenom ćerkom! 650269930 Bitno je da su oni srecni.Usvojeni sin Whitney u vezi s njenom ćerkom! 650269930 Ionako nisu u krvnom srodstvu^^

indelible.

indelible.

Ne znam, meni to iskreno i nije baš baš.. ono, 10 godina su živeli zajedno, ista majka ih je odgajila.. :/
Kontam da nisu u krvnom srodstvu i sve to al opet brate odgajani su ko brat i sestra...

all njihov život njihova stvar.. ako oni misle da je to ok onda nek im je sa srećom

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Nemam nista protiv ako im je lepo zajedno,nek rade sta oce :)

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

A ko kaze da su se oni odnosili jedno prema drugom kao brat i sestra ranije?
Mogli su oni da se dopadnu jedno drugom josx tada,po meni

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Istina. ^^^^^^

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/