You are not connected. Please login or register

Channing Tatum: Radio sam kao striper!

+3
Djavo.
stella luna.
Nora
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Channing Tatum: Radio sam kao striper! Empty Channing Tatum: Radio sam kao striper! Sat Mar 17, 2012 10:43 pm

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Channing Tatum: Radio sam kao striper! GQ

Channing Tatum je, pre glumačkog posla, sebe izdržavao tako što je bio striper – i potpuno otvoreno priča o tome!

Seksepilni glumac se našao na retro naslovnici novog broja časopisa GQ Style, koji izlazi dva puta godišnje, a u razgovoru za GQ govori o glumačkim počecima, ali i zašto je odlučio da se bavi striptizom, pre nego što je stao pred kamere. “Bio sam mlad i glup i samo sam želeo da zaradim nešto novca. Možete raditi 10 sati dnevno i malo para zaraditi – to je jedina opcija za decu koja nemaju univerzitetsko obrazovanje. Možete raditi to ili možete probati nešto malo luđe.”

Tatum, koji trenutno promoviše film I u dobru, i u zlu, kaže da mu je bilo teško da se privikne na holivudsku scenu, te da se u početku osećao kao autsajder. “Teško sam se borio na samom početku. Sa emotivne strane je jako teško. Svaki poraz, čak i kad čitate kad neko napiše nešto loše o vama… Pa, ja sam samo trudio da budem bolji.”

Pogledajte fotografije koje prate intervju u ovom časopisu.
Channing Tatum: Radio sam kao striper! Channing-tatum-1
Channing Tatum: Radio sam kao striper! Channing-tatum-2

Izvor: Tračara.com

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Pa,morao je od nechega da zivi....

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ne opravdavam to,moze se naci pristojan posao za pristojne pare nego on nije hteo....btw,ne volim napucane momke kao sxto je on

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

To vec svi znaju.

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Pa dobro...

6Channing Tatum: Radio sam kao striper! Empty Re: Channing Tatum: Radio sam kao striper! Sun Mar 18, 2012 11:53 pm

ProkletaKučka

ProkletaKučka

On mi je omiljen glumac,a još omiljeniji kad se skine.. Hahah,šalim se.. Ne volim ni ja napucane momke al on je jednostavno savršenstvo:)

http://annicaphotography.tumblr.com/

7Channing Tatum: Radio sam kao striper! Empty Re: Channing Tatum: Radio sam kao striper! Mon Mar 19, 2012 12:20 pm

Nora

Nora

Zgodan je.. Iako ja ne volim tamne dečke :p
Što se posla tiče, njegova stvar..

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/