You are not connected. Please login or register

Jennifer Lopez: Sad sam diva!

+4
Djavo.
∀phrodite.
heartbreaker.♥
bloodless.Queen
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 4:09 am

bloodless.Queen

bloodless.Queen
Now I can feel that explosion

Jennifer Lopez: Sad sam diva! Jennifer-lopez-vogue-e1331988010696
Jennifer Lopez je otvorila dušu u novom izdanju časopisa Vogue i kaže da je tek sada postala diva!

Seksi latina tvrdi da je status dive dobila 2005. godine. “Imala sam reputaciju dive. Bilo je tužno, jer se tada nisam osećala tako. Bila sam nesigurna što se tiče mog talenta. Nisam dovoljno cenila sebe i zbog toga me ni drugi nisu cenili. Onda sam shvatila da bi trebalo da naučim da volim svoj glas, da ga pustim.” kaže Lopezova.

“Jednog dana sam shvatila – hej, ja sam dobra u ovome! Ne daju mi poslove jer me žale! Ja sam glumica. Ja sam pevačica. Ja sam izvođač. To je ono što radim.Čim sam naučila da cenim sebe, ceo svet mi je bio otvoren.”

J. Lo nije htela puno da govori ni o svom dečku, Casperu Smartu. “Ne mogu vam reći puno toga o njemu. Očaravajuć je, kao što vidite. Zaista je sladak. Dobrica je. Ne želim da pričam o tome. To je moja privatna stvar.”
Jennifer Lopez: Sad sam diva! Jennifer-lopez-vogue1
Jennifer Lopez: Sad sam diva! Jennifer-lopez-vogue-2

izvor: tracara.com
foto: vogue

http://bloodlessqueen.tumblr.com/

2Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 4:55 am

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

Bas fino sto se pocela cijeniti....

3Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 5:58 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Lepo :D .

https://weheartit.com/KrisVukovic

4Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 6:07 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Predivna je na slikama *.*

5Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 6:20 am

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

LoveSongs.They Kill Me wrote:Predivna je na slikama *.*
Jeste ali mislim da su joj malo izfotosopirali telo,ona je krupnija zena sa oblinama a ovde izgleda ko da ima 30 kila sa krevetom. Inace mi je drago sto je shvatila da je predivna :)

6Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 6:21 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Sexlena Hotmez. wrote:
Jeste ali mislim da su joj malo izfotosopirali telo,ona je krupnija zena sa oblinama a ovde izgleda ko da ima 30 kila sa krevetom. Inace mi je drago sto je shvatila da je predivna :)
Sxta je tu chudno?photoshoopiraju svakoga,sxto ne bi nju?xD

7Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 6:27 am

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

LoveSongs.They Kill Me wrote:
Sexlena Hotmez. wrote:
Ne kazem da je to cudno ali se meni,licno,ne svidja to sto rade jer su one sve predivne bas takve kakve jesu ;)

8Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 6:32 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Sexlena Hotmez. wrote:
LoveSongs.They Kill Me wrote:
Sexlena Hotmez. wrote:
Ne kazem da je to cudno ali se meni,licno,ne svidja to sto rade jer su one sve predivne bas takve kakve jesu ;)
Slazem se :) ali ovi urednici chasopisa(ko god)izgleda ne misle tako :/

9Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Sun Mar 18, 2012 7:37 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Lepo ...

10Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Mon Mar 19, 2012 12:28 pm

Nora

Nora

Baš je lijepa na slikama *-*

11Jennifer Lopez: Sad sam diva! Empty Re: Jennifer Lopez: Sad sam diva! Wed Mar 28, 2012 1:25 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]