Slavni glumac rezervirao je svoje mjesto u kompaniji Virgin Galactic kao 500. svemirski putnik
Sir Richard Branson, vlasnik kompanije Virgin Galactic za komercijalne letove u svemir, potvrdio je kako je slavni glumac Ashton Kutcher rezervirao svoje mjesto i to kao 500. svemirski putnik.
Britanski tajkun Branson, na svom se blogu pohvalio i kako je Ashton jako uzbuđen zbog toga što će biti jedan od astronauta koji će uskoro letjeti u svemir.
- Nazvao sam Ashtona i čestitao mu. Poželio sam mu dobrodošlicu na letu koji je u posljednjim fazama testiranja. Prije nego krenu letovi, mora sve biti provjereno i sigurno - napisao je Branson.
Inače, Branson je otvorio prvu svemirsku stanicu koja će biti korištena za civilne letove te se nada kako će prvi svemirski brod s civilima poletjeti za 12 mjeseci.
Britanski milijarder čije se bogatstvo procjenjuje na oko osam milijardi dolara, posjeduje oko 350 aviokompanija unutar svog Virgin Airlinesa, a Virgin Galactic je ime njegovog svemirskog programa u razvoju.
Izvor:MojTV