You are not connected. Please login or register

Javno pohvalila penis svog kolege

+5
Voe.Emilie♥
Djavo.
Kiss me or Kill me
stella luna.
Nora
9 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Javno pohvalila penis svog kolege Empty Javno pohvalila penis svog kolege Tue Mar 20, 2012 10:21 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Slavna glumica fascinirana je penisom svog kolege.
Javno pohvalila penis svog kolege 60590723

Charlize Theron priopćila je u subotu na svečanosti Human Rights Campaign kako je ona uvijek za rad s glumcima i njihovim poznatim dijelovima, pokazavši tako kako se nikad ne srami reći što misli.
'Tvoj penis je otkriće, spremna sam surađivati s njim bilo kada', rekla je Charlize kolegi Michaelu Fassbenderu kad joj je uručio nagradu 'Ally for Equality' .

Theron i Fassbender glumili su zajedno u znanstveno fantastičnom epu 'Prometheus', no njegov je penis 'otkrila' pogledavši film 'Shame' u kojem je ova irska zvijezda imala podosta golišavih scena.

Zanimljivo je kako ovo nije prvi put da Fassbender dobiva pohvale za svoj penis. Naime, njegov 'paket' pohvalio je i George Clooney.
Primivši nagradu, Charlize Theron dotakla se i borbe za ravnopravnost. Naime, ona je poznata po tome kako je tijekom svoje veze s glumcem Stuartom Townsendom rekla kako se neće ženiti dok isto pravu ne budu imali i homoseksualci.

'Radi se o nečem većem, radi se o prihvaćanju', zaključila je Theron.
A mi možemo zaključiti kako glumica definitivno ima stav.

Izvor: Dnevnik.hr

2Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Wed Mar 21, 2012 1:25 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Haha xD

3Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Wed Mar 21, 2012 3:18 am

Kiss me or Kill me

Kiss me or Kill me
So, you're new here?
So, you're new here?

Kraljica xD haahahhaahhaha

4Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Wed Mar 21, 2012 4:40 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Hahahaha,o boze xD

5Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Wed Mar 21, 2012 5:52 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

hahahahaha...omg xD

6Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Wed Mar 21, 2012 10:46 am

Spirit Crusher

Spirit Crusher

OMG xDDDD

7Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Wed Mar 21, 2012 10:53 am

Nora

Nora

HAHAHHAH <3

8Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Thu Mar 22, 2012 9:13 am

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

HHAHAHAHHAHAA O GOSPOOODE HAHAHA :D

9Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Thu Mar 22, 2012 10:57 pm

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

xD hahaha.

10Javno pohvalila penis svog kolege Empty Re: Javno pohvalila penis svog kolege Fri Mar 30, 2012 6:51 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]