You are not connected. Please login or register

Beyonce ima novi trik kako sakriti kćerkicu

+2
Djavo.
Nora
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Beyonce ima novi trik kako sakriti kćerkicu GetImage

Pjevačica je kći stavila u nosiljku koju je omotala oko leđa te je zagrnula svojom krznenom vestom. Okupljeni fotografi koji neprekidno dežuraju ispred Beyoncina i Jay-Z-jeva stana tako su još jednom ostali kratkih rukava

Za posljednje šetnje New Yorkom s tromjesečnom kćeri Blue Ivy, Beyonce Knowles smislila je novi trik kako skriti svoju djevojčicu od paparazza.

Kći je stavila u nosiljku koju je omotala oko leđa te je zagrnula svojom krznenom vestom. Okupljeni fotografi koji neprekidno dežuraju ispred Beyoncina i Jay-Z-jeva stana tako su još jednom ostali kratkih rukava.

Jedino što su uspjeli uslikati jesu nokti pop dive koji su još uvijek nalakirani plavim lakom u čast maloj Blue Ivy.

Izvor: Tportal.hr

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ako sam ja dobro shvatila sxta je uradila,dete je moglo da se ugusxi tako :/

bloodless.Queen

bloodless.Queen

Stvarno je cudno, kako je nije ugusila. xD Svejedno, malo smaraju paparazzi... Beyonce ima novi trik kako sakriti kćerkicu 3619393521

http://bloodlessqueen.tumblr.com/

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Immortal Dreamer wrote:Stvarno je cudno, kako je nije ugusila. xD Svejedno, malo smaraju paparazzi... Beyonce ima novi trik kako sakriti kćerkicu 3619393521

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

LoveSongs.They Kill Me wrote:Ako sam ja dobro shvatila sxta je uradila,dete je moglo da se ugusxi tako :/

Nora

Nora

Dosadna zvijezda sa još dosadnijom bebom koju novinari očito toliko vole -.-

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content