You are not connected. Please login or register

Rihanna iz hotela izašla samo u sakou

+2
Djavo.
Nora
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Empty Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Thu Mar 29, 2012 11:28 pm

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Rihanna iz hotela izašla samo u sakou GetImage

Rihanna se na ulicama Londona pojavila u još jednom chic izdanju. Koga ne bi navela da pomisli nosi li išta ispod sakoa...

Rihanna se zna obući, a obično se obuče tako da se svi okreću kad je vide. Najčešći razlog zašto je prate sve oči svijeta nije jer se zabundava i teži diskreciji, već je uvijek, onako, na rubu da krpice na njoj djeluju previše napeto, preusko, previše otvoreno, previše kričavo.

Lude su joj i frizure, a da ne znamo da je furala kratku kosu, brijala glavu i isprobala sve moguće boje, ovaj stil bio bi nam običniji nego što u pozadini njezine priče jest.

Lijepa je pjevačica ovih dana boravila u londonskom hotelu Mandarin Oriental, a na odlasku su je paparazzi uhvatili u jednom zanimljivom izdanju plavo-žuto-zelene boje.

Nosila je naime samo sako, vrlo elegantan, koji se prelijevao u nekoliko nijansi jakih boja, grudi su joj tendirale izvirivanju, a noge mamile uzdahe. Inače kreće s promocijom svog filmskog prvijenca u kojem glumi uz Brooklyn Decker.
Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Article-2122384-12650D82000005DC-943_634x872
Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Article-2122384-12650DA0000005DC-676_306x734
Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Article-2122384-12654CD0000005DC-908_306x734

Izvor: Totral.hr

2Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Empty Re: Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Thu Mar 29, 2012 11:42 pm

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Dobra ideja,iako mi se sako ne svidja,presxaren je

3Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Empty Re: Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Thu Mar 29, 2012 11:55 pm

Nora

Nora

Ima odlično tijelo, predivna je, ali slažem se s Tamarom, sako nije lijep.

4Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Empty Re: Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Fri Mar 30, 2012 12:08 am

bloodless.Queen

bloodless.Queen

Preslatka je... dobar izbor. xD

http://bloodlessqueen.tumblr.com/

5Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Empty Re: Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Fri Mar 30, 2012 12:11 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

LoveSongs.They Kill Me wrote:Dobra ideja,iako mi se sako ne svidja,presxaren je

6Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Empty Re: Rihanna iz hotela izašla samo u sakou Fri Mar 30, 2012 11:20 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ne sviđa mi se -.-

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content