You are not connected. Please login or register

Amy Winehouse na drogu potrošila milijun funti u tri godine

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Amy Winehouse na drogu potrošila milijun funti u tri godine 8ab6d389-6d85-4946-9208-9da81d9148d0

Veliki dio bogatstva Amy Winehouse potrošeno je na drogu, muškarce, prijatelje, mačke i humanitarne projekte

Nasljedstvo preminule pjevačice Amy Winehouse vrijedno 4,25 milijuna funti pripalo je njenim roditeljima. Međutim, ono što je čudno je činjenica da je njeno nasljedstvo malo u odnosu na novac koji je zaradila tijekom glazbene karijere.

U listu Sundy Times na listi najbogatijih ljudi objavljeno je kako je Amy Winehouse tijekom života “vrijedila” 10 milijuna funti, iako je njen menadžer tvrdio da Amy posjeduje 15 milijuna.

Prijatelj pjevačice koja je preminula prošle godine izjavio je kako je Amy imala velike rashode i trošila previše novca na drogu, muškarce, prijatelje i mačke, piše Daily Mail.

- Prije nego što je Amy umrla, njen novac se rasipao na sve strane. Ona je bila kao beba, nije mogla prestati dijeliti novac drugima i Mitch (Amy otac) je znao da je već potrošila veliki dio - rekao je Alex Foden, prijatelj pjevačice.

Alex i Amy zajedno su se drogirali dok je on živio kod nje u Londonu godinu dana.

Amy Winehouse na drogu potrošila milijun funti u tri godine 228818_10150245164865741_7310480740_7978385_7918847_n

- Nekoliko puta mi je plaćala liječenje. Bila je nesebična i nije marila za novac - dodao je mladić.

Alex kaže kako je Amy živjela u kući od 1,8 milijuna funti, da je trošila po 20.000 funti u jednom šopingu, a osiguranje je plaćala 250 funti po danu. Aleks je ispričao i kako je petomjesečni boravak u Santa Luciji skupo koštao - 2.000 funti po noćenju i da je to ljetovanje platila skoro pola milijuna. Osim toga, davala je novac za sve humanitarne projekte za koje su je pitali, a Blake Filder, njen bivši muž, tražio je po 150 funti za taksi svaki put kad bi je posjećivao.

U periodu kad je uzimala drogu, kokain i heroin, trebalo joj je hiljadu funti po danu pa njen prijatelj misli da je u periodu od 2006. do 2008. godine sigurno potrošila milijun funti, dok je njegovo liječenje platila 130.000.

Blake je 2009. godine dobio 250.000 funti nakon razvoda, a mačke koje je voljela koštale su je 1.000 funti mjesečno.

Izvor:MojTV

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Basx lepo sxto je davala novac za humanitarne projekte...koliko mi je zao nje,droga je unisxtila takav talenat :(

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

LoveSongs.They Kill Me wrote:Basx lepo sxto je davala novac za humanitarne projekte...koliko mi je zao nje,droga je unisxtila takav talenat :(

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

rip amy. :'(
ali takve uvijek droga uzme, znaju rješavati tuđe, ali ne i svoje probleme :/

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/