You are not connected. Please login or register

Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Empty Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Thu Apr 12, 2012 12:32 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom FFN_FLYNETUKFF_Lovato_Demi_040212_8939596

Demi i Joe raskinuli su vezu 2010. godine dok su bili na zajedničkoj turneji. Ipak, njih dvoje ponovo se viđaju, ali to ne znači i da su zajedno.

Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Ffnflynetukfflovatodemi0

Za US Weekly, Demi je rekla: “Bili smo dobri prijatelji toliko dugo. Kul je bilo ponovo se družiti s njim. Ništa romantično se ne dešava. Nisam ni znala za te glasine!”

Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Ffnbozffmarqueeopening03

Joe je priznao da je on bio taj koji je okončano vezu s Demi. “Demi i ja smo znali da naša veza neće biti jednostavna. Shvatio sam vremenom da mnogo toga delimo i da je meni više stalo do našog prijateljstva. Raskid je bio moj izbor, ali je volim kao prijatelja. Bila je uz mene kad sam je trebao. Nastaviću da budem njen prijatelj i da budem tu za nju.” rekao je Joe.

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Empty Re: Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Thu Apr 12, 2012 12:52 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Drago mi je da su ostali prijatelji

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

opet? što nije zbog njega završila u bolnici ili nešto..

4Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Empty Re: Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Thu Apr 12, 2012 10:46 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

bilo bi lepo da su opet zajedno...

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Meni su oni preslatki al' mislim da joj je bolje bez njega.

6Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Empty Re: Demi Lovato poriče vezu s Joe Jonasom Sun Apr 22, 2012 12:30 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]