You are not connected. Please login or register

Penelope Cruz: Ne volim slavu!

+3
stella luna.
Djavo.
Nora
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Penelope Cruz: Ne volim slavu! Thu Apr 12, 2012 1:20 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Penelope Cruz: Ne volim slavu! Penelope-cruz-1

Glumica Penelope Cruz otkrila je u novom broju magazina Harper’s Bazaar da se smeje sama sebi, da voli Woodyja Alena ali i da nikada ne bi decu podizala u Los Anđelesu!

“Sada kada sam majka moram manje da radim. Možda ću snimiti jedan film ove godine, pa jedan naredne. Sada ipak imam druge prioritete. Ipak, ne želim da dete odgajam u Los Anđelesu. Imam mnogo uspomena ovde – neke su lepe, neke nisu. Ovo nije mesto gde deca treba da rastu”, kaže prelepa glumica.

Glumica, koja je uradila i modni editorijal, otkriva da obožava Woody Alena, sa kojim je u više navrata sarađivala: “Volim da sam u njegovom okruženju. Gledam ga kada režira ponekad, i onda dok nameštaju svetla za narednu scenu, on zaspi. Slikam ga, jer zaspi u najčudnijim pozicijama. Bojim se da će pasti sa stolice, no omiljeno mi je kad se probudi i shvati da ga gotovo svi slikaju.”
Penelope Cruz: Ne volim slavu! Penelope-cruz-5

Latino glumica otkrila je i da ne voli puno svetla reflektora i slavu: “Ja nisam od onih koja će po svaku cenu izlaziti na mesta gde će ih slikati. Ne želim pažnju. Trudim se da budem neprimetna.”

Uživajte u fenomenalnim fotografija koje prate intervju.
Penelope Cruz: Ne volim slavu! Penelope-cruz-3
Penelope Cruz: Ne volim slavu! Penelope-cruz-4

Izvor:Tračara.com

2Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Re: Penelope Cruz: Ne volim slavu! Thu Apr 12, 2012 3:01 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Predivna je *.* pogotovo na zadnjoj slici *.*
i definitivno je u pravu da LA nije dobar grad za podizanje dece

3Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Re: Penelope Cruz: Ne volim slavu! Thu Apr 12, 2012 10:38 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

U pravu je^^ LA nije dobar grad za podizanje dece^^
A ona je preeelijeepa <333

4Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Re: Penelope Cruz: Ne volim slavu! Fri Apr 13, 2012 9:45 am

Nora

Nora

kako je lijepa *-*

5Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Re: Penelope Cruz: Ne volim slavu! Sat Apr 14, 2012 5:13 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

LoveSongs.They Kill Me wrote:Predivna je *.* pogotovo na zadnjoj slici *.*
i definitivno je u pravu da LA nije dobar grad za podizanje dece

6Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Re: Penelope Cruz: Ne volim slavu! Sat Apr 14, 2012 8:42 pm

stolen heart.

stolen heart.

Predivna je <3
Na svim slikama je skroz *.*
Mislim da je u pravu, Los Anđeles definitivno nije dobro mesto za decu.
:D
Samo mislim da su joj malo preokrenuli reči.
Ja nisam naročito shvatila kad je ona to rekla. Samo je rekla da se ne voli kada je u centru pažnje i da se trudi da bude kao svi normalni.

7Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Re: Penelope Cruz: Ne volim slavu! Fri Apr 20, 2012 4:26 am

MissNothing

MissNothing
So, you're new here?
So, you're new here?

predivna je ♥ brate moj sta bi ja dala da zivim u LA :(((

http://one-direction.forumotion.eu/forum

8Penelope Cruz: Ne volim slavu! Empty Re: Penelope Cruz: Ne volim slavu! Sun Apr 29, 2012 4:11 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]