You are not connected. Please login or register

Jennifer Lawrence otkrila svoje omiljene knjige

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Jennifer Lawrence otkrila svoje omiljene knjige SIPA_sipausa30079768_000025

Od kako je snimljen film, knjiga “Igre gladi” sjajno se prodaje, a glavna glumica Jennifer Lawrence otkrila je za CNN svojih pet omiljenih romana.

Jennifer Lawrence otkrila svoje omiljene knjige Sipasipausa3007976800001

1. The Other Boleyn Girl – “Gregory je jedan od mojih omiljenih autora, uvek sam volela istoriju, a ona je čini pohotnom.

2. Rise High the Roof Beam, Carpenters – “Toliko sam privučena Sallignerovim pogledom na društvo i njegov sarkazam. Prvo sam pročitala Catcher in the Rye, a onda ovo. Mislim da u američkoj literaturi ne postoje ovakvi likovi.”

3. We Need to Talk About Kevin – “Iako ova knjiga, po kojoj je snimljen film nije horor ili triler, definitivno je dramatična.”

4. Ana Karenjina – “Stvarno nisam mislila da će mi se svideti. Mislila sam da neću želeti da završim knjigu od 800 strana, ali onda sam usporila i ponovo čitala ista poglavlja. Zaljubite se u te likove, prirastu vam srcu.”

5. The Rum Diary – Jedna rečenica dovoljna je da utvrdite kako je u pitanju delo Thompsona. Pročitate njegovu knjigu zbog njegovog glasa. Jednostavno je previše smešan.”

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Nisam imala pojma da je The Other Boleyn Girl knjiga. Gledala sam taj film i stvarno je predivan <33
Od ostalih knjiga znam još jednino za Anu Karenjinu, ali nji još nisam čitala. Imam ju za lektiru iduće godine.

Ostale knjige su valjda dobre.. :p

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ostale knjige nisam chitala ali Ana Karenjina mi je savrsxena *.* I ja sam,u pochetku,isto mislila kao Jennifer...

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Dobre knjige je čitala :D

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content