You are not connected. Please login or register

Lady GaGa: Kokain je bio moj jako dobar prijatelj!

3 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lady GaGa: Kokain je bio moj jako dobar prijatelj! 41f6dbf8-6070-4593-9cca-6b957123558e

Pjevačica je s 19 godina patila od depresije i osjećala se usamljeno, a kaže kako joj je kokain tada 'pomogao'

Iako se u medijima više puta spominjalo kako je kontroverzna pjevačka diva imala burnu prošlost vezanu uz kokain, Lady GaGa je konačno o tome i otvoreno progovorila. Naime, kako piše Rolling Stone, priznala je da joj je kokain 'pomagao' kada je imala 19 godina i patila od kronične depresije, jer na taj način bi se barem kratkotrajno riješila stalnog osjećaja usamljenosti.

- Svaki dan kad bih se vratila u svoj stan, često sam znala samo sjediti. Bilo je tiho i bila sam baš usamljena. Bili smo samo ja i moj klavir. Često sam znala upaliti televizor samo da se čini kako nisam sama, a upravo u tom periodu je droga postala i moj prijatelj koja je nekako punila te praznine. No, to je sve nekako bilo nestvarno - objašnjava Gaga.

Lady GaGa: Kokain je bio moj jako dobar prijatelj! SPX-049786(2)

- Jedan dan sam se probudila i shvatila kako sam stvarno glupača i da nisam uopće nikakva umjetnica. Jer da sam prava umjetnica kakvom se predstavljam, fokusirala bih se isključivo na glazbu, a ne bih trošila novac na vražji bijeli prah - ispričala je GaGa koja je svoju kokainsku prošlost opisala kao jednim prilično traumatičnim razdobljem.

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Jadna :/

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Osobe koje su nesigurne sobom konzumiraju droge općenito, a ona je očito bila takva.

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]