You are not connected. Please login or register

Prepečena manekenka za ˝H&M˝

+3
∀phrodite.
Djavo.
stella luna.
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Mon May 14, 2012 12:48 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Hm
Jedan od najkomercijalnijih svetskih brendova H&M verovatno nije ni mogao da pretpostavi kakve će reakcije izazvati njihova nova reklamna kampanja za ženske kupaće kostime.

Manekenka Isabeli Fontana angažovana je za potrebe izrade promo materijala za H&M: vitko telo joj se ne može zameriti, ali su zato kritičari na nož dočekali njen preplanuli, skoro pa prepečeni ten! Ovim povodom oglasile su se i brojne manekenke koje se bore protiv raka kože izazvanog prevelikim izlaganjem suncu, kao i brojne organizacije koje upozoravaju na štetnost od ultraljubičastog zračenja.

Amanda Ammann, nekadašnja miss Švajcarske, koja boluje od raka kože oštro se protivi ovoj reklamnoj kampanji! “Mislim da je kampanja sramotna, budući da poziva na potpuno negativne stvari”, rekla je Amanda za švajcarske dnevne novine 20 Minuten.

Lekari upozoravaju da u modnoj industriji idealom preplanule kože postaje opterećen veliki broj mladih širom sveta – taj fenomen nedavno je dobio i svoju zvaničnu dijagnozu tanoreksija!

I devojke u Srbiji često znaju da preteraju sa solarijumom, očigledno ne shvatajući koliko im to može štetiti.
Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Hm1
Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Hm2

Izvor:tracara.com

2Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Re: Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Mon May 14, 2012 10:36 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Vala basx,ovo je preterano i uopsxte ne izgleda lepo

3Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Re: Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Tue May 15, 2012 1:51 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

O bože!

4Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Re: Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Tue May 15, 2012 4:27 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

LoveSongs.They Kill Me wrote:Vala basx,ovo je preterano i uopsxte ne izgleda lepo

slazem se...mislim da je u redu kada si ono malo,ali brate ovo je previse -.-

https://weheartit.com/KrisVukovic

5Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Re: Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Tue May 15, 2012 8:11 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥
Now I can feel that explosion

Strasno! :) Meni ovo uopste nije lepo

6Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Re: Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Tue May 15, 2012 9:10 am

Анђела^^

Анђела^^

Meni nije loše. ;)

7Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Re: Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Sun May 20, 2012 12:02 pm

indelible.

indelible.

Njaah previše je xD

8Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Empty Re: Prepečena manekenka za ˝H&M˝ Sun May 27, 2012 8:19 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]