J.Lo kaže da je o usvajanju počela da razmišlja tek kad je upoznala blizance iz Etiopije na snimanju filma “What to Expect When You’re Expecting”.
Pevačica i glumica ima četvorogodišnje blizance Maxa i Emmu sa bivšim suprugom Marcom Anthonyjem a sad razmišlja i proširenju porodice kroz usvajanje. Jen je na setu radila sa blizancima iz Etiopije čija je majka umrla i kaže da se u njih prosto zaljubila.
“Smešno je to, jer pre snimanja nisam ni razmišljala o usvajanju, oduvek sam želela samo svoje bebe. Ali posle filma i za vreme njegovog snimanja, dok sam držala te male blizance iz Etiopije odmah sam se zaljubila i jasno mi je kako neko to može, kako je lako prihvatiti dete koje nema nikoga”, rekla je Jennifer za Daily Mirror.
“To je prelep, nesebičan čin ljubavi i nešto za šta kažete, ‘OK, razumem ta osećanja, kapiram to. Skoro sam odvela te bebe kući. Zaljubila sam se u te bebe.” Ipak, usvajanje trenutno nije opcija za nju: “Usvajanje bi bilo blagoslov ali sam fokusirana na svojih dvoje dece i već imam pune ruke posla”, rekla je.
izvor:bravo.rs