You are not connected. Please login or register

Lady GaGa zabranjena u Indoneziji!

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Wed May 16, 2012 12:58 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Gaga
Indonezija, zemlja sa najviše muslimanskih vernika na svetu, nije gostoljubiva prema kontroverznoj umetnici Lady Gagi – konzervativne vlasti poručuju da njen nastup može da ima negativan uticaj za njihovu omladinu.

Naime, PR indonežanske nacionalne policije Boy Rafli Amar izjavio je da je dozvola za koncert Lady Gage u Džakarti, koji je bio zakazan za 3. jun, odbijena, prenosi sajt Bilboard. Ovakvu odluku vlasti su donele budući da su različite konzervativne grupe i verske vođe kritikovale Lady Gagu kao osobu čija pojava i nastup mogu ugroziti moral omladine. Neki su čak izjavljivali da pevačici treba zabraniti dolazak u Indoneziju.

Koncert u Džakarti je trebalo da bude najveći koncert u Aziji Lady Gage na njenoj Born This Way Ball turneji, započetoj prošlog meseca. Nakon procene da nije moguće garantovati bezbednost publici na koncertu, policija je ipak odlučila da otkaže koncert.

izvor:tracara.com

2Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Re: Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Wed May 16, 2012 1:09 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo.

Jesam već rekla da je to glupo? xD

http://kidnappedangel.tumblr.com/

3Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Re: Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Wed May 16, 2012 1:12 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

belial's enigma. wrote:Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo. Glupo.

Jesam već rekla da je to glupo? xD

Mislim da nisi? xD
Ma nek rade šta hoće,ja tamo ne bih mogla da živim -.-

4Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Re: Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Wed May 16, 2012 6:32 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

brate,k'o da je ona ne znam sta?! o.O

https://weheartit.com/KrisVukovic

5Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Re: Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Wed May 16, 2012 9:42 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ah,ah...ako zivite u Indoneziji nemojte voleti Lady Gagu xD

6Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Re: Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Wed May 16, 2012 10:56 am

Prince High

Prince High
Admin
Admin

Vecu glupost u zivotu nisam cuo. xD Uzasni su, majke mi. Kako mogu da otkazu Gagin koncert? -.- <3

https://fabulous-explosion.forumcroatian.com

7Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Re: Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Wed May 16, 2012 10:51 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

LoveSongs.They Kill Me wrote:Ah,ah...ako zivite u Indoneziji nemojte voleti Lady Gagu xD

Da xD

8Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Empty Re: Lady GaGa zabranjena u Indoneziji! Thu May 24, 2012 11:23 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]