You are not connected. Please login or register

Nikol Kidman u punom sjaju

+2
Djavo.
∀phrodite.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Nikol Kidman u punom sjaju Empty Nikol Kidman u punom sjaju Fri May 25, 2012 11:24 pm

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Poznata holivudska diva, Nikol Kidman, zablistala je na crvenom tepihu u Kanu.Za premijeru filma “Paperboy”, glumica je obukla predivnu plisiranu haljinu koju je za nju posebno dizajnirao Alber Elbaz. Njegova prepoznatljiva estetika divno pristaje glumici, te je na njenom vitkom telu ova svilena haljina došla do punog izražaja. U potpunosti otvorena leđa krasila je poludragim kamenjem optočena traka, dok je prednji deo haljine sasvim opravdano ostao bez suvišnih detalja. Svoj look je zaokružila dijamantskim nakitom kuće Cartier i sandalama boje slonovače.

Nikol Kidman u punom sjaju 1

Nikol Kidman u punom sjaju 2

https://weheartit.com/KrisVukovic

2Nikol Kidman u punom sjaju Empty Re: Nikol Kidman u punom sjaju Sat May 26, 2012 1:58 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Lepa je i ona i haljina :)

3Nikol Kidman u punom sjaju Empty Re: Nikol Kidman u punom sjaju Sat May 26, 2012 5:16 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Mnei je ona svakako ružna.

4Nikol Kidman u punom sjaju Empty Re: Nikol Kidman u punom sjaju Sat May 26, 2012 8:32 am

hotxx

hotxx
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Meni ona nije neka ljepotica nikad bila,je ljepa al nije wow.

5Nikol Kidman u punom sjaju Empty Re: Nikol Kidman u punom sjaju Sat May 26, 2012 8:46 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

whisper_x wrote:Meni ona nije neka ljepotica nikad bila,je ljepa al nije wow.
Slažem se (:

6Nikol Kidman u punom sjaju Empty Re: Nikol Kidman u punom sjaju Fri Jun 01, 2012 12:48 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]