You are not connected. Please login or register

Chris Brown poludeo nakon optužbi da je gej

+2
flocon de neige.
Sky
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Chris Brown poludeo nakon optužbi da je gej FFN_BOZFF_Supafest_2012_041512_89863911

Pevač je putem Twittera napao Raz Bja, bivšeg pevača grupe B2K, koji u svojoj novoj knjizi sugeriše da je Chris u stvari prikriveni gej.

Chris Brown poludeo nakon optužbi da je gej Ffnbozffsupafest20120415

Pevač je odmah poslao u akciju svoj advokatski tim nakon što je u javnost procerula knjiga pod nazivom “This Boys Life”. U njoj Raz B navodno otkriva da su mnogi popularni reperi i R&B pevači kao što su Lil wayne, Ray J, Omarion, Bow Wow i Chris Brown u stvari gej. Magazin Vibe preneo je jedan od delova knjige u kome o Brownu piše: “Kakav to čovek udara ženu? Čovek koji ne cene ženstvenost i osetljivost iste. Čitao sam kako su većina muškaraca koji biju žene u stvari prikriveni homoseksualci.”

Chris Brown poludeo nakon optužbi da je gej Ffnbozffsupafest20120415

Brown je poludeo zbog toga , pa je na Twitteru napisao: “Lagati o nekome u svojoj knjizi zove se povreda ličnosti. Samo hranite ljude glupostima a ja ću na kraju posedovati i tebi i tvoju knjigu! Raz B! Moji advokati rešavaju stvar. Lol, ja ću da kuliram.” Brown je kasnije obrisao tvitove ali su njih pre toga već preneli fanovi i mediji.

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion

Hahah, koji kralj.

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

možda i jeste xDDD

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Hahahaah...dobroo :)

Nora

Nora

Mislim da takve stvari ne treba stavljati u knjigu ukloliko osoba nije priznala da je gay. Čak i da je istina mislim da je to napravio samo da bi se knjiga bolje prodavala.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

~ hiatus wrote:Mislim da takve stvari ne treba stavljati u knjigu ukloliko osoba nije priznala da je gay. Čak i da je istina mislim da je to napravio samo da bi se knjiga bolje prodavala.
slazem se
I razumem sxto se Chris naljutio...pa ko ne bi?

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]