You are not connected. Please login or register

Demi Lovato priznaje: “Svakog dana se borim sa svojim demonima”

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Demi Lovato priznaje: “Svakog dana se borim sa svojim demonima” Dlg-10

Demi kaže da se još uvek bori sama sa sobom i da teško uči kako je nekad potrebno zamoliti druge za pomoć.

Demi Lovato priznaje: “Svakog dana se borim sa svojim demonima” Dlg-3

Demi nakon povratka sa rehabilitacije deluje srećno i zadovoljno, ali kaže da vraćanje u normalne životne tokove nije nimalo lako. “To je kao svakodnevni trening, ne možete da se skinete s njega”, rekla je za Cosmopolitan magazin. “Ako osetim da se vraćam svojim starim navikama, moram druge da zamolim za pomoć, što teško učim, jer zaista volim da sve radim sama.”

Demi Lovato priznaje: “Svakog dana se borim sa svojim demonima” Dlg-8

Iako je nedavno postala sudija u X Factoru, pevačica priznaje kako joj je teško da kritikuje druge. “Toliko toga sam uradila u svom životu, ne čini mi kako je u redu da kritikujem druge”, dodala je. Ova lepotica otkriva i kakav tip momaka joj se najviše dopada: “Ne smeta mi mnogo stvari”, insistira Demi. “Ipak, jednu stvar nikad ne bih tolerisala. Nikad ne bih bila s momkom koji voli sve da kontroliše.”

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Dušaa <33
vjerujem joj (:

flocon de neige.

flocon de neige.
Now I can feel that explosion

A dušaaa. Demi Lovato priznaje: “Svakog dana se borim sa svojim demonima” 1597252889

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ne razumem zasxto joj je toliko stalo da sve radi sama,nije nisxta losxe traziti od nekoga pomoc

Nora

Nora

LoveSongs.They Kill Me wrote:Ne razumem zasxto joj je toliko stalo da sve radi sama,nije nisxta losxe traziti od nekoga pomoc

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]