You are not connected. Please login or register

Demi Lovato: Nisam kompletno luda!

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Empty Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Thu May 31, 2012 6:38 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Demi-Lovato

Demi Lovato je pre nekoliko nedelja postala novi sudija X Factora a krasi naslovnicu julskog izdanja magazina Cosmopolitan.

Pevačica i glumica govorila je o životnim ciljevima, prošlosti ali i o tome kako se osećala kada je saznala da ima bipolarni poremećaj. “U neku ruku mi je laknulo. Shvatila sam da nisam kompletno luda već da postoji medicinski razlog zbog svega što mi se događa. Ovo je bolest koja je prisutna svakodnevno – od nje se ne može pobeđi. Ukoliko se dogodi da počnem da se vraćam starim navikama, upitam druge za pomoć jer je zaista teško kada sve radiš sam,” rekla je 19-godišnja Demi, koja je prošle godine bila na klinici gde se lečila od depresije i bolesti zavisnosti od tableta.

Sebe za deset godina vidi udati i sa decom, a kada je u pitanju idealan muškarac, tvrdi da on ne mora biti savršen. “Toliko sam toga uradila u životu da stvarno smatram da nemam prava da sudim ikome. Ipak, znam da ne bih mogla da tolerišem kada bi dečko pokušao da upravlja mnome.”

Izvor:Tračara

http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Empty Re: Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Thu May 31, 2012 6:55 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Predivna je *.*
I mislim da ce biti dobra mama :)

3Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Empty Re: Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Fri Jun 01, 2012 12:21 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Haha xD
Predivna je stvarno *.*

4Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Empty Re: Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Fri Jun 01, 2012 7:11 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Lijepa je na naslovnici (:

5Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Empty Re: Demi Lovato: Nisam kompletno luda! Wed Jun 06, 2012 4:36 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]