You are not connected. Please login or register

Kristen Stewart: “Ja sam čudakinja”

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kristen Stewart: “Ja sam čudakinja” Empty Kristen Stewart: “Ja sam čudakinja” Wed Jun 06, 2012 9:11 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Kristen Stewart: “Ja sam čudakinja” AafiPxT9
Kristen Stewart ima poruku za svoje kritičare – čuje ih dobro i jasno, ali je uopšte nije briga za njihovo mišljenje.
Kristen Stewart: “Ja sam čudakinja” Kristen-stewart-vanity-f
U intervjuu za Vanity Fair, glumica priča da se o njenoj ličnosti ne može suditi na osnovu fotografija. “Mnogi me kritikuju jer ne izgledam savršeno na svakoj fotki”, rekla je. “Nije me sramota zbog toga, ponosna sam. Kad bih stalno bila savršena na slikama ljudi pored mene bi pomislili ‘Kakva glumica. Kakav simulant!’ Zato na polovini sliku ne izgledam nikako, i baš me briga zbog toga. Bitnije mi je da ljudi kažu ‘Bila je kul. Dobro se provela. Bila je iskrena.”

Kristen objašnjava da se pre slave oblačila jako jednostavno. “Pogledajte me na slikama pre mog 15-tog rođendana. Bila sam kao dečak. Nosila sam bratovu odeću, čoveče!”, rekla je. “Nije da me je bilo briga, ali sećam se da su me ismevali jer nisam nosila farke. Nisam ni pomislila na to, bila sam u trenerci. Ipak, nije da mi nije smetalo što su me ismevali. Jako mi je smetalo”, dodala je. “Sećam se da me je jedna devojka dok sam bila u šestom razredu pogledala dok smo bili u sali i rekla ‘O moj bože! To je odvratno – ne briješ svoje noge!”
Kristen Stewart: “Ja sam čudakinja” Kristen-stewart-vanity-f
Ipak, njen imidž se umnogome promenio. “Možete potražiti moje ime na Googleu i jedna od prvih slika koja će se pojaviti jeste ona gde sedim na tremu i pušim lulu s bivšim dečkom i psom. Snimljena je dana kad je Twilight izašao. Bila sam niko, samo dete. Tek sam napunila 18. Tabloidi su već sledećeg dana pisali da sam delikvent, čudakinja koja puši marihuanu.”

izvor:bravo.rs

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Lepa je ovde *.*

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Znamo da jesi :P

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ovdje je divna *.*

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

To ja za nju oduvijek govorim, samo me nitko ne sluša.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]