You are not connected. Please login or register

Catherine uhvatila Michaela kako oblači njezino donje rublje!

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Catherine uhvatila Michaela kako oblači njezino donje rublje!  3a3834ae-7832-49c6-b852-e9b5473ec8a1

Kako bi što bolje uprizorio slavnog pijanistu Liberacea, Douglas je od supruge posuđivao donje rublje i nakit

Glumica Catherine Zeta-Jones nedavno je ostala zapanjena kada je saznala da je njezin suprug i kolega glumac, Michael Douglas, oblačio njezino donje rublje kako bi se što bolje pripremio za ulogu pijaniste Liberacea.

Douglas, naime, tumači lik homoseksualca zabavljača u biografskom filmu, a njegova supruga je priznala kako je on radio i poduzimao sve kako bi se što vjerodostojnije mogao poistovjetiti s likom.

- Michael je bio u spavaćoj sobi i počeo je oblačiti moje rublje i stavljati moj nakit. Bila sam iznenađena. Rekla sam mu da odmah skine moje gaćice. 'Dragi, skini ih. I molim te mi vrati moje prstenje'" - izjavila je Zeta-Jones.

Catherine uhvatila Michaela kako oblači njezino donje rublje!  Michael%202

Osim toga, Michael je pohađao i intenzivne satove klavira, a kući je donosio i jako puno svijećnjaka.
- Namiguje mi dok svira klavir. Ali stvarno mi je dosta doručaka uz svijeće - dodala je Zeta-Jones.

U biografskoj drami pod nazivom "Behind The Candelabra" redatelja Stevena Soderbergha, koji će se početi snimati ovog ljeta, uz Douglasa glumi i Matt Damon koji će tumačiti lik Liberaceovog ljubavnika, Scotta Thorsona.

Inače, punim imenom Wladziu Valentino Liberace, poznatiji samo kao Liberace, umro je prije 25 godina u svojoj 67. godini. U svoje vrijeme bio je najbolje plaćen zabavljač ekstravagantnog načina života.

Izvor:MojTV

http://kidnappedangel.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

PHAHAHA XDDD
Pa da zabavi ženu malo xDDD

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak