You are not connected. Please login or register

Miley Cyrus razvejava glasine da je njena veza u problemu

+2
stella luna.
Sky
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Miley Cyrus razvejava glasine da je njena veza u problemu Miley-13

Miley je juče viđena na bazenu jednog hotela u Majamiju gde joj je društvo pravio prijatelj i lični asistent Cheyne Thomas.

Miley Cyrus razvejava glasine da je njena veza u problemu 1566461168

Nažalost, u američkim medijima odmah su se pojavile glasine kako se 19-godišnja pevačica i glumica predomišlja u vezi braka sa Liamom Hemsworthom, što je ona ljutito prokomentarisala na Twitteru. “Samo zato što sam verena ne smem da imam prijatelja suprotnog pola? Zar ne mogu imati pomoć prijatelja dok radim po ceo dan?”

Miley Cyrus razvejava glasine da je njena veza u problemu 2005718888

“Volim svog verenika i on voli mene”, dodala je Miley. “Sve ostalo su gluposti. Imaćemo srećan život i niko nam to ne može oduzeti!

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Nadam se da to nije istina.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Preteruju...samo zato sxto je jednom otisxla na bazen sa nekim ko nije njen verenik ne znachi da ga ona visxe ne voli...svasxta

fallen.unicorn

fallen.unicorn
Now I can feel that explosion

LoveSongs.They Kill Me wrote:Preteruju...samo zato sxto je jednom otisxla na bazen sa nekim ko nije njen verenik ne znachi da ga ona visxe ne voli...svasxta
Bas to.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ja ne vidim nisxta kompromitujuce u tim slikama...ja imam dechka pa sam jako bliska sa nekim drugovima

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Iskreno mislim da nije istina...kao sto je ona rekla ako imas verenika ne znaci da ne mozes da imas druga

Nora

Nora

LoveSongs.They Kill Me wrote:Ja ne vidim nisxta kompromitujuce u tim slikama...ja imam dechka pa sam jako bliska sa nekim drugovima
A dobro, ovisi od veze do veze ;) ali da, imaš pravo.

Nora

Nora

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]