You are not connected. Please login or register

Zbog koga su se potukli Drake i Chris?

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Empty Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Fri Jun 15, 2012 4:36 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Klub

Reperi Drake i Chris Brown potukli su se u jednom njujorškom klubu zbog Rihanne. Naime, Drake je Chrisu poslao flašu šampanjca uz poruku “Bio sam s ljubavlju tvog života, pomiri se s tim”, što je vlasnika hita Turn Up The Music izbacilo iz takta i toliko iznerviralo da je započeo tuču!
Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Chris-drake-klub

Prema pisanju američkih medija, tuču je započeo Chris: letele su pesnice, ali i flaše. Browna je neko pogodio flašom u glavu, ali u sveopštoj histeriji i tuči koja je nastala u klubu ne zna se da li je to bio Drake.

Incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima, a brzom policijskom intervencijom svi gosti kluba su u najkraćem mogućem roku evakuisani. Ipak, epilog večeri je petoro povređenih, uključujući i Chrisovog telohranitelja koji je dobio posekotine po glavi.

Inače, Chris je na Twitteru objavio fotku posekotine, koju je navodno zadobio u tuči s Drakom. Rihanna se još uvek nije oglasila povodom incidenta koji je nastao zbog nje.
Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Chris-brown-povreda
Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Australijanka
Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Telohranitelj

Izvor: Tračara. com

2Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Empty Re: Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Fri Jun 15, 2012 11:50 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Mogla sam pretpostaviti...

3Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Empty Re: Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Sat Jun 16, 2012 12:19 am

Nora

Nora

A voli Chris još Riri jer inače ne bi tako reagirao na Drakeovu poruku :P

4Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Empty Re: Zbog koga su se potukli Drake i Chris? Sat Jun 16, 2012 10:02 am

indelible.

indelible.

Znala sam da je zbog nje xDD
Chris voli Rihannu, Rihanna voli njega.. realno još se vole :P al ja iskreno ne bih volela da ponovo budu zajedno

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ma lepo je to ako on voli nju ali nastradali ovi ljudi ni krivi ni duzni

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Znala sam da je zbog Riri,al steta sto su zbog njihove ljubavi nastradali ljudi koji nisu krivi..:P

Nora

Nora

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]