You are not connected. Please login or register

Kako da mirišete kao "skupa kurva"?

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Empty Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Fri Jun 15, 2012 4:43 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Fame

Lady Gaga odlučila je da javnosti predstavi bočicu svog prvog parfema!

Kontroverzna pevačica odlučila je da otkrije detalje svog parfema, nakon što su na internet procurele fotografije bočice, koja ima detalje karakteristične za Gagine kostime tokom turneje. Bočica je puna crnom tekućinom, koja menja boju kada se poprska na kožu.

Iako su mnogi pričali da će parfem imati miris krvi i sperme, to je demantovano. “Parfem sadrži deliće tigrove orhideje, mirisa crnog tamjana, kajsije i kombinacije meda i šafrana – sve što vam je potrebno da mirišete kao skupa kurva,” izjavila je Gaga i dodala:

“Moj parfem je napravljen za žene, ali će ga mnogi moji gej prijatelji nositi,” zaključila je.

Izvor: Tračara. com

2Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Empty Re: Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Fri Jun 15, 2012 11:48 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Kao skupa kurva xDD
Lepa je bočica parfema.:)

3Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Empty Re: Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Sat Jun 16, 2012 12:20 am

Nora

Nora

Parfem izgleda odlično ^^
Baš me zanimam kako miriše (:

4Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Empty Re: Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Sat Jun 16, 2012 9:35 am

Chu~chan

Chu~chan
So, you're new here?
So, you're new here?

Ja želim taj parfem. *___*
Valjda će biti i kod nas da se kupi. Ali, mogu da mislim kolika će cena da bude. Ipak je to Lady Gaga. :3

5Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Empty Re: Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Sat Jun 16, 2012 9:42 am

indelible.

indelible.

Ma spustiće cenu posle nekog vremena xDD
Baš je lepa bočica ^^

6Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Empty Re: Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Sun Jun 17, 2012 1:14 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Tachno sam znala da ce bochica izgledati na taj fazon :3 svidja mi se

7Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Empty Re: Kako da mirišete kao "skupa kurva"? Fri Jun 29, 2012 9:35 am

Nora

Nora

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]